Eskişehir'in İnonu ilcesinde cekimlerine başlanan Soluk adlı dizinin oyuncuları Tarihi Odunpazarı evlerini gezerek kumda pişen kahvenin ve ciğ boreğin tadına baktı
Başrollerini Ufuk Kaplan ve Davut İnce paylaşan dizinin kadrosunda; Wilma Elles, Ekrem İspir, Yakup Keskin, Arif Selcuk ve Sezgin Maden gibi izleyicilerin aşina oldukları isimler yer alıyor. Dizinin tanıtımı Odunpazarın tarihi evlerinin bulunduğu bolgedeki bir kahvecide yapıldı. Yapılan ciğ borek ve kumda pişen kahveyi tadan dizi oyunculara ilgi yoğundu.
Dizinin onemli oyuncularından biri olan Wilma Elles dizi hakkında bilgi verdi.Elles, "Bir kadının intikamını anlatıyor, bir kadının onune hayatta gelebilecek butun kotu şeyler gelmiş başına. Ama bu kadın ayağa kalkıyor, butun gucunu topluyor ve intikamını alıyor. İnşallah uzun soluklu bir proje olacak. Umarım bu diziyi izleyen butun bircok kadın kendi gucunun farkına varır."
Rolu hakkında konuşan Davut İnce ise, "Miş gibi değil gercek bir dovuşcuyu izleyeceksiniz. Oyunculuğa 8 yıl ara vermiştim. Aslında aksiyon filminde oynamak benim 20 yıllık hayalimdi, hocama teşekkur ediyorum bu rolun hakkını vereceğim" dedi.
Dizinin yapımcısı ve Eskişehirli olan Mesut Cetin, projenin iddiasından ve cekim icin sectikleri bolgenin ozelliklerinden kısaca bahsetti.
"İddialı bir proje olarak yola cıkıyoruz, ozellikle Hollywood tarzında bir iş yapalım istiyoruz. Cekim yaptığımız İnonu, sakin bir yer, guzel bir bolge ve ilcedeki tarihi hikayede de goreceğiz. İddalı bir proje ile yola cıkıyoruz" diye belirtti. - ESKİŞEHİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı