Super Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor'da başkan Berna Gozbaşı, sarı-kırmızılı kulup bunyesinde acılan futbol okullarını ziyaret ederek, burada oğrencilerle sohbet etti.
Kayseri'de bulunan 14 merkezde eğitim veren Kayserispor Futbol Okulları'nı ziyaret eden Berna Gozbaşı, burada oğrencilerle sohbet edip, nasihatlerde bulundu. Oğrencilere futbol eğitimi dışında derslerinin de iyi olması gerektiğini kaydeden Berna Gozbaşı, cocuklara yabancı dillerini geliştirmeleri gerektiğini soyledi. Ziyarette değerlendirmede bulunan Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gozbaşı, "Hafta sonları futbol okullarını dolaşmaktan buyuk mutluluk duyuyorum. Altyapı bizim icin cok onemli. Bizim kulubumuzun halihazırda altyapısı var. Altyapıya kaynak yaratmak icin futbol okullarımızın sayısını artırıyoruz. Kayseri'de 14 futbol okulumuz var. Şehir dışında da 21 futbol okulumuzu faaliyete gecirmek uzere anlaşma imzalayacağız. Acacağımız futbol okulları ticari acıdan onemlidir. Ancak, asıl amacımız Kayseri'den ve Turkiye'nin ceşitli yerlerinden altyapıya kaynak oluşturmak. Bir anne olarak futbol eğitiminin dışında değerler eğitimi, yabancı dil eğitimi, iyi bir birey, iyi bir vatandaş olma eğitimleri de vermek istiyoruz. Genclere Kayserispor sevgisini aşılamayı seviyorum. Kayserispor şehrimizin en guzel markasıdır. Spor ise birleştirici guctur. Guncel meselelerimiz ayrı ama benim geleceğe bırakmak istediğim bu cocuklar" acıklamasında bulundu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İlyas KAPLAN