Malatya Buyukşehir Belediyesi tarafından İpek Caddesi'nde bulunan Kernek Kulliyesi alanında gectiğimiz aylarda vefat eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Kucuk adına yapılan Hayır Carşısı, dar kesimli ailelerin sıkıntılarına merhem olacak.
Hayır Carşısı icerisinde yapılan calışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Gurkan, Vahap Kucuk Hayır Carşısı'nda ihtiyac sahipleriyle, hayır sahipleri arasında kopru olacaklarını belirtti. Malatya Buyukşehir Belediyesi tarafından Kernek Kulliyesi altında bulunan Vahap Kucuk Hayır Carşısı'nda ihtiyac sahibi vatandaşlar gıdadan giyime her turlu ihtiyaclarını karşılayabilecekleri hayır carşısı acılışı icin gun sayıyor. Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'ın, Vahap Kucuk Hayır Carşısı'nda yaptığı incelemeye Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı ve ilgili şube mudurleri katıldı. İhtiyac sahipleri ile hayırseverlerin buluşturulacağı guzel bir mekan oluşturulduğunu belirten Başkan Gurkan, "Rahmetli Vahap Kucuk adını verdiğimiz hayır carşımızda yapılan calışmaları yerinde incelemek ve gormek icin ziyaretimizi gercekleştirdik. Hayır carşımızda şuana kadar yapılan calışmalar olumlu bir şekilde ilerliyor. İnşallah en yakın zamanda hayır carşımız sistemin tam olarak oturmuş şekliyle faaliyet gosterecek. Hayır carşımızı acarak hem milletimize hizmet etme noktasında hem de ihtiyacı olan hemşerilerimizin ihtiyaclarını giderme ve hayırseverlerimizin hayırlarının ihtiyac sahipleriyle buluşma noktasında onemli bir merkez olacağını duşunuyorum. Biz sevdiğimiz şeylerde hayır kullanacağız. Hayırda gercek ihtiyac sahiplerine ulaştırılacak. Biz bu arada ihtiyac sahipleriyle hayır sahipleri arasında bir kopru olacağız. Vahap Kucuk Hayır Carşısı'nda emeği gecen daire başkanlığımıza ve calışan arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum. Hayır carşımızın ihtiyac sahibi vatandaşlarımıza ve Malatya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı