Personelin ve toplumun eğitimine, bilgilendirilmesine ve bilinclenmesine onem veren Melikgazi Belediyesi calışanlara yonelik ilk yardım eğitimi duzenledi.
Personele surekli hizmet ici eğitimler duzenlediklerini soyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Mudurluğumuz tarafından personele yonelik ilk yardım konulu eğitim programı duzenlendi. İnsanoğlunun olduğu her yerde ilk yardıma ihtiyac duyulacaktır. Personelimize yonelik bircok konuda eğitim programları duzenliyor, alanlarında uzman ve deneyimli personelimizin farklı bakış acılarından, eğitmenlerden yararlanmasını, bilgilenmesini sağlamaya calışıyoruz. İlkyardım eğitimi ile hangi olay ve vaka karşısında ne yapacağını bilen, soğukkanlı bir şekilde sağlık ekipleri gelinceye kadar durumu kontrol altına alabilen ilkyardımcılar yetiştiriyoruz. Alanında uzman kişiler tarafından verdiğimiz eğitimler ile bu mudahaleleri en iyi şekilde personelimize anlatıyoruz. Devam eden eğitimler ile kaliteli hizmet anlayışımızı her gecen gun daha ileri taşımaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
İlk Yardım Eğitimcisi Serkan Doğan temel ilkyardım eğitiminden sonra gercekleştirilen teorik ve uygulamalı eğitimde başarılı olan personele sertifikalı ilkyardımcı belgesinin verileceğini kaydetti. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı