Duzce'nin Yığılca ilcesinde Yedigoller ile komşu olan Yılancatı Kanyonu'nun tanıtım icin Duzce Valiliği tarafından tanıtım filmi hazırlandı. Sonbaharda rengarenk ağacların yer aldığı klip sosyal medyada buyuk beğeni topladı.
Duzce'nin Yığılca ilcesinin Karakaş ve Hoca koyu sınırlarında, Duzce'ye 55 kilometre uzaklıkta bulunan Yılancatı Kanyonu, binlerce kişinin sonbaharda akın ettiği Yedigoller'in sınır komşusu. Kanyonun olduğu bolgenin Yedigoller Milli Parkı'na ulaşım yolu guzergahında olması nedeniyle bu guzergahı kullananlar tarafından rahatca ulaşım yapılabiliyor. Kanyon icerisinde 10 şelale, 11 golet, ormanlık alan, goknar, kayın, karacam ve meşe ağacları bulunuyor. Seyir noktaları, dinlenme alanlarıyla doğal bitki ortusu ve berrak akan suları ile Yılancatı Kanyonu oldukca dikkat cekiyor. Duzce Valiliği de sonbaharın tum renklerini bir araya getiren Yılancatı Kanyonu icin klip hazırladı. Yedigoller yolu uzerindeki kanyonda doğa yuruyuşu, foto safari, gunubirlik piknik, olta balıkcılığı, kanyon tırmanışı ve bisiklet gezisi aktivitelerinin yapılabileceği belirtilen tanıtım klibi sosyal medyada buyuk beğeni topladı.

-İHA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı