Tatlıses, muzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektorlerine de ceşitli yatırımlar yapmıştır. Ayağında Kundura turkusu ile unlenen Tatlıses, gunumuze kadar otuzdan fazla album cıkardı, bircok filmde oyuncu ve yonetmen olarak gorev aldı ve 19 yıl suren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Turkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır. Peki, İbrahim Tatlıses'in kac cocuğu var? İbrahim Tatlıses şarkıları neler?
[h=3]İBRAHİM TATLISES'İN KAC COCUĞU VAR?[/h]İdo Tatlıses, Melek Zubeyde Tatlı, Dilan Cıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gulden Tatlı, Gulşen Tatlı adında toplam 7 tane cocuğu bulunmaktadır.
[h=3]İBRAHİM TATLISES ŞARKILARI[/h]"Kara Kız" ile "Beni Yakma Gel Sevdiğim" adlarında 45'likler ile muzik dunyasına giriş yaptı. 30 Haziran 1976 tarihinde dışarıdan bitirdiği ilkokulun diplomasını Kilis'teki Kartalbey İlkokulu'ndan almıştır.[2] 1978 yılında Ayağında Kundura-Ceylan filmiyle sinema sektorune giriş yaptı. 1979 yılında Kara Yazma filminde Perihan Savaş ile rol almıştır. 1983'te Derya Tuna ile Gunah filminde oynadı. 1987'de İdobay Muzik'i kurdu. 90'larda unu, Yunanistan ve Orta Doğu'ya kadar genişledi. İbrahim Tatlıses aynı zamanda yonetmen, oyuncu, senarist, soz yazarı, koşe yazarı, besteci, programcı ve şarkıcı kimliğiyle de tanınmıştır. İbrahim Tatlıses'in sahip olduğu şirketler; gıda, film, yapım, turizm, havacılık ve yayıncılık grubu dallarında faaliyetlerini surdurmektedir.

10 Mart 2008 tarihinde Neden adlı albumunu Mayıs 2009 da ise Yağmurla Gelen Kadın adlı albumunu piyasaya surmuştur. Ayrıca bu albumde cok konuşulan ve tartışılan "Şemmame" adlı Kurtce turku de bulunmaktadır. 2009'da yıllarca soz ve beste aldığı sanatcı Yıldız Tilbe ile muzikal olarak tum bağını kopardığını acıklamıştır.[12] 2010 yılında son albumu Hani Gelecektin'i piyasaya cıkardı.
[h=3]İBRAHİM TATLISES FİLMLERİ[/h]Sabuha
Ayağında Kundura
Toprağın Oğlu Kara Yazma İbo
Kara Cadırın Kızı İbrahim
Fadile
Ayrılık Kolay Değil
Cile
Seni Yakacaklar
Yaşamak Bu Değil
Tovbe Mehmet
Yalan Yusuf
Alişan Alişan