Ataşehir'de 2 katlı binanın giriş katındaki evde yangın cıktı. İtfaiye yangına kısa surede mudahale ederken yanan ev kullanılamaz hale geldi.
Olay, Ataşehir Barbaros Mahallesi Barbaros Caddesi uzerinde saat 15.00 sıralarında yaşandı. 2 katlı binanın giriş katında bulunan dairede henuz bilinmeyen bir nedenle yangın cıktı. Yangın nedeniyle olay yerine cok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye, evi saran alevlere mudahale ederek yangını kontrol altına aldı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken ev kullanılamaz hale geldi.
Kiracısının oturduğu evinde yangın cıktığını duyunca eve geldiğini belirten ev sahibi, "Hic bilmiyorum. Cay iciyordum camdan baktım, duman cıkıyordu, ben de cıktım. Hortumu tuttum, hortumu tutmasam catıya cıkacaktı. Cok buyuk yangındı. Evde ne var ne yok gitti. Şukur dışarıya vurmadı" dedi.
Evde oturan kiracının evi kasten yaktığını iddia eden mahalle sakinlerinden Sezai Koc, "Cocuklar gormuş, karısını aramış "bak evi nasıl yakıyorum" diye gostermiş. Onda sonra başını ortup kacmış" diye konuştu. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı