İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, 9 yıl aradan sonra İbo Show ile ekrana geri donuyor. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın ustlendiği İbo Show, ilk bolumuyle bugun 20.00'de Star TV'de yayınlanacak.
[h=3]UNLU İSİMLERİ AĞIRLAYACAK[/h]Programın ilk konuğu ise Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer olacak. Rahatsızlığından dolayı muzik kariyerine ara veren İbrahim Tatlıses, programın ilk bolumunde Sibel Can ile duet yapacak.
[h=3]GOZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI[/h]Onceki gun basın mensuplarıyla bir araya gelen Tatlıses, Haberturk'e yaptığı acıklamada yıllar once yaşadığı silahlı saldırı hakkında konuştu. Konuşma esnasında gozyaşlarına hakim olamayan İmparator, talihsiz olay sonrası dostları ile yaşadığı kırgınlıkları şu sozlerle anlattı: "Diyorlar ya sen benim kankamsın ne kanka ayağı kanka manka yok. Birini arıyorum, 'acaba para mı isteyecek?' Ben kimseden para istedim mi, istemem olumde cıksa istemem ac da kalsam istemem herkes benden istiyor. Calışmıyorum yine istiyorlar. Ama bazı dostlarıma kırılmışım."