Eşiyle verdiği cıplak pozlarla adından sıkca soz ettiren dovuşcu Paige VanZant, hayranlarının carpıcı talebine olumlu yanıt vermedi.
Sosyal medyada 2.7 milyon takipcisi bulunan ve ozellikle karantina doneminde eşiyle sık sık cıplak fotoğraflarını paylaşan VanZant, hayranlarının modellik yapması ve OnlyFans isimli cinsel icerikli fotoğraf ve videoların ucret karşılığı paylaşıldığı siteye uye olması talebini reddetti.
[h=3]"BANA YİNE DE PARA GONDEREBİLİRSİNİZ"[/h]Bazı hayranları, henuz OnlyFans hesabı acmamasına karşın VanZant'ın cıplak fotoğraf ve video paylaşması icin para gonderirken başarılı dovuşcu konuyla ilgili olarak, "Eşim Austin ve ben hayranlarımızın 200 sorusunu belirledik ve bunlardan yaklaşık 20 tanesi, 'Neden OnlyFans hesabı acmıyorsunuz?' şeklindeydi. Esasında orada hesap acmayacağım ancak sosyal medya paylaşımlarımı beğeniyorsanız yine de bana para gonderebilirsiniz" dedi.
[h=3]"O TARZ HESAPLAR ACMAYACAĞIM"[/h]Kendisine cıplak fotoğrafları icin para yollayan hayranlarını uzen acıklamalar yapan 27 yaşındaki dovuşcu, "5-10 kişi bana para gonderdi ve cıplak fotoğraf alacaklarını duşunduler. Boyle şeyler umarak para yollayan herkesten ozur dilerim ancak o tarz hesaplar acmayacağım ve cıplak fotoğraflarımı paylaşmayacağım" ifadelerini kullandı.
[h=3]"5-10 KİŞİDEN GELEN PARAYI HAYIR KURUMUNA BAĞIŞLADIM"[/h]Gonderilen parayı hayır kurumuna bağışladığını belirten VanZant, "Tum parayı Florida'daki hayır kurumuna bağışladım. Cunku bu durumu kendimi garip hissettirdi. Kesinlikle OnlyFans'ta olmayacağım ve bu yuzden bana lutfen para gondermeyin. Orada olan kadın-erkek kimseyi yargılamıyorum ancak hayatımın bu doneminde bu tarz durumlar bana gore gore değil" şeklinde konuştu.