Kaymakam, korona viruse karşı klip ile mucadele başlattı
KUTAHYA - Kutahya'nın Domanic ilcesinde artan korona virus vakalarına karşı her koldan mucadele başlatan Domanic Kaymakamı Muhammed Enes İpek, yaptırdığı goruntu ses getirdi.

"Once Domanic Başaracak" hashtag etiketiyle tum kurumların aynı anda Sosyal Medyadan paylaştığı klip kısa surede ilce sınırlarını da aşarak rekor duzeyde paylaşımla binlerce insana ulaştı.
Klipte, kahvelerin, parkların bomboş goruntulerinin ardından ilce ye damgasını vurmuş yaşlıların duygusal goruntuleri geliyor, arka fondan gelen muzikle okunan Once Domanic Başaracak şiiri okunuyor. Şiir; Annemi Ozledim, Bayramda elini bile opmeye gidemediğim, boynuna doyasıya sarılmadığım Annemi, Torunlarımı ozledim, Onlara sıkı sıkı sarılmayı, doyasıya sarılmayı ozledim. Kahve sohbetlerini, dağdaki piknikleri, koydeki bahceleri ozledim. Bu millet cok acılar gordu, cok savaşlar cok salgınlar atlattı. Ama hepsi gelip gecti. Biliyorum; bu gunlerde gececek. O şen şakrak eş dostla guzelleşen gunler yine gelecek. Ama bizler kurallara uyarsak, maskemizi takıp sosyal mesafemizi korursak, bunlar olacak. Domanic bunu atlatacak ve bunu once Domanic Başaracak.
Domanic Kaymakamlığınca ilcenin yerel gazetesini yaptırılan goruntu kısa surede on binlere ulaşırken Kaymakam da hem goruntuleri hazırlayan ekibe hem de Domaniclilere teşekkur ederek şunları soyledi. Kaymakam İpek, yaptığı konuşmasında, "Kıymetli Domanicliler, sizlerin de bildiği gibi, ulkemiz dahil tum dunyada etkisini gosteren Korona virus salgını, ilcem Domanic'te de etkisini şiddetle artırmaya devam ediyor. Salgının boyutu ve ciddiyeti goz onune alındığında bazı kararlar aldık, almaya devam ediyoruz. Bilinmelidir ki, almış olduğumuz her karar Domaniclinin sağlık ve huzur icinde yaşamasını sağlamak icindir. Tabiatın bize her turlu mucizesini sunduğu guzel ilcem Domanic'te, Muratlı'dan Karakoy'e, Cukurca'dan Saruhanlar'a, Hisar'dan Yeşilkoy'e kadar ilcemizin her bir noktasında mucadelemizi kararlılıkla surdureceğiz. Bu mucadeleyi ancak bir olursak kazanırız. Hicbir şey aldığımız nefesten daha kıymetli değildir. Siz kıymetli hemşerilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. İnanıyor ve guveniyorum ki ozlediğimiz gunlere kavuşmayı #OnceDomanicBaşaracak" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / TAMER YİĞİT