Malatya Lisesini ziyaret eden Malatya Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan bahce duzenleme calışmalarını inceleyerek, okul yonetimiyle bir araya geldi.
Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'ın Malatya Lisesi ziyaretine Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Belediye Meclis Uyesi Mehmet Colak, Daire Başkanları, Mahalle Muhtarları eşlik etti.
Buyukşehir Belediye Başkanı'na hizmetlerinden dolayı teşekkur eden Okul Aile Birliği Başkanı Ozkan Şahin, "Buyukşehir Belediye Başkanımıza Malatya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkur ediyorum. Okulumuzun bahcesi iyi bir durumda değildi Sayın Başkanımız Okulumuzun bahcesini asfaltladığı icin ayrıca teşekkur ediyorum" dedi.
Ferhadiye Mahalle Muhtarı Adnan Cit ise, "Buyukşehir Belediye Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden ve bu desteklerinden dolayı teşekkur ediyorum" dedi. Yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Gurkan'a teşekkur eden Kucuk Mustafa Paşa Mahalle Muhtarı Koray Ozdemir, "Buyukşehir Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkur ediyorum. Gerek Malatya'mıza, mahallemize ve gerekse de okulumuza yapılan hizmetlerden dolayı vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkur ediyorum" dedi. Malatya'nın en ucra koşesine kadar hizmet goturulduğunu belirten Malatya Lisesi Muduru Yusuf Ziya İlhan ise, "Buyukşehir Belediye Başkanımız Malatya'mız icin buyuk bir gurur kaynağıdır. Okulumuzun bahcesi kullanılamaz bir haldeydi. Sayın Başkanımıza ulaştığımız zaman kendisinin de bir eğitimci olması hasebiyle talebimize olumlu yaklaştı. Malatya'nın ucra koşelerine kadar hizmet goturen bir Başkanımız var. Allah başımızdan eksik etmesin. Kendisine cok teşekkur ediyorum" şeklinde konuştu.
Malatya Lisesi'nin Malatya'nın onemli liselerinden biri olduğunu belirten Başkan Gurkan ise yaptığı konuşmada, "Cok onemli şahsiyetlerin yetiştiği ve cok onemli şahsiyetlerin oğretmenlik yaptığı bir eğitim kurumu. Belediye olarak hem eğitim kurumlarına hem de diğer kamu kuruluşlarına hizmet etme noktasında sosyal sorumluluğumuz var. Bu anlamda okul mudurumuz, okul aile birliği başkanımız ve muhtarımızın ziyareti sırasında bu tur bir ihtiyaclarının olduğunu ifade ettiler. Bizlerde ilgili arkadaşlarımıza gerekenin yapılması noktasında talimatlarımızı verdik. Mevsim şartlarının iyi olduğu donemde araclarımızın sahada olmasından dolayı bu tur calışmalarımızı havaların soğumaya başladığı gunlere bırakıyoruz. Okul bahcesinde bulunan muştemilatın kaldırılması ile birlikte meydan gelen bozulmaların giderilmesi icin okul idarecilerimizin talebi oldu. Ekiplerimiz şu anda calışmalarını surdurmekte. Biz eğitim kurumlarına hizmet edeceğiz ki geleceğimizi guvence altına alalım. Burada yetişen cocuklarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz cocuklarımız. Ne kadar iyi yetişirlerse ulkemizin geleceğinden o kadar rahat ve emin olabiliriz. Okul mudurumuzun şahsında tum oğretmenlerimizi ozverili calışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Muhtarlarımıza da eğitim kurumlarına gosterdikleri hassasiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bu birlikteliğin devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi. - MALATYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı