Kutahya Emet Termal Resort&Spa İşletme Muduru Ramazan Sezer, ara tatilden dolayı doluluk oranlarının yuzde 70-75 seviyesine ulaştığını, ailelerin bu donem icin termali tercih ettiğini bildirdi.
Karaderili Şirketler Grubu'ndan yapılan acıklamaya gore, 2020-2021 eğitim-oğretim donemini kapsayan ara tatil doneminde oğrenciler, ilk ara tatile 16-20 Kasımda cıkacak. Hafta sonu ile 9 gun tatil yapacak cocukların stres atıp doğa ile ic ice guzel vakit gecirmelerini isteyen aileler, mevsim itibarıyla, en cok termal tesislere ilgi gosteriyor. Bu donemde aileler oldukca bilincli hareket edip "Guvenli Turizm Sertifikalı" tesisleri tercih ediyor.
Acıklamada goruşlerine yer verilen Kutahya Emet Termal Resort&Spa İşletme Muduru Ramazan Sezer, ara tatilden dolayı doluluk oranlarının yuzde 70 seviyesini yakaladığını, bu haftaki rezervasyonlar ile doluluk oranının yuzde 75 seviyelerinde olduğunu belirterek şunları kaydetti:
"Gectiğimiz yıl ara tatil donemini yuzde yuz kapasite ile gecirmiştik. Bu yıl da ara tatil sebebi ile rezervasyon talepleri cok fazla ama tum sosyal donatılar ve hamam, sauna, havuzlar, terapi odaları, restoranda sosyal mesafe dikkate alındığı icin ve guvenli turizm kapsamındaki onlemler gereği misafirlerimizin guvenli ve sağlıklı tatil yapabilmesi icin doluluk oranını yuzde 75 seviyesinde koruyoruz.
Surecin başından bu yana otelimizde tum onlem ve tedbirleri ust seviyede uyguladık. Guvenli Turizm Sertifikası ile hizmet verdiğimiz otelimize misafirlerimiz gonul rahatlığı ile gelebilirler. HES kodu ile giriş yapan misafirlerimiz ayrıca karekod sistemiyle otelimizin denetim gecmişini şeffaf olarak gorebilirler."
Tesislerine Turkiye'nin dort bir yanından konukların olacağını da aktaran Sezer, "Emet ilcemizin doğasından faydalanmak, dinlenmek, huzurlu bir şekilde dokuz gun gecirmek isteyen ailelerimiz icin tum sosyal donatılarımız ile hazır bir şekilde ağırlamak icin hazırız. Lokasyon ve 4 farklı termal su, buyuk şehirlerin stresinden uzakta, yuz bin metrekare doğa ile ic ice organik urunlerden oluşan Osmanlı mutfağı ağırlıklı restoranlarımız ve yosun havuzumuza gelen yoğun talep bizleri cok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ramazan Doğan