Ailesi ile birlikte Şanlıurfa'da yaşayan 17 yaşındaki Mehmet Başaran 6 gun once calışmak icin Ankara'ya gideceğini soyleyerek evinden ayrıldı. O gunden sonra kaybolan Mehmet Başaran'dan 6 gundur haber alınamıyor. Ailesi her yerde cocukları Mehmet Başaranı arıyor.
17 yaşındaki Mehmet Başaran ailesi ile birlikte Şanlıurfa'da yaşıyordu. Bir sure once Ankara'da iş bulduğunu daha once de gidip calıştığı patronunun yanında calışmak icin Ankara'ya gitmek istediğini soyledi. Daha oncede Ankara'ya gidip calışan 17 yaşındaki Mehmet Başaran'dan 6 gundur haber alınamıyor. Ailesi kendi imkanları ile edindiği bilgilere gore 17 yaşındaki Mehmet Başaran Ankara'ya calışmak icin gidiyorum diye evden ayrıldı; ama İstanbul'a bilet almış olduğunu oğrendiler. Emniyet guclerine başvurarak cocuklarının bulunmasını isteyen aile 6 gundur aranan 17 yaşındaki cocuklarının kandırılmış olabileceğini duşunuyor.

Kaybolan 17 yaşındaki Mehmet Başaran amcası Ramazan Başaran, "Benim yeğenim 17 yaşında ailesiyle birlikte Şanlıurfa Siverek'te yaşıyor. 6 gun once annesine calışmak icin Ankara'ya gideceğini soyluyor daha oncede gidip calıştığı icin ailesi de tamam diyor, biletini kendisi alıyor 1 gun sonra Ankara'ya gidiyorum diye evden ayrılıyor. Fakat kendisinden haber alamayınca ailesi Şanlıurfa'da bulunan otobus terminaline gidiyor. Cocuklarının Ankara yerine İstanbul'a bilet aldığını oğreniyorlar. 6 gundur yeğenimden haber alamıyoruz. Ailesi Şanlıurfa'da biz burada arıyoruz ama 6 gundur kayıp haber alamıyoruz Emniyet guclerine de kayıp olduğunu bildirdik yeğenimin bir an once bulunmasını istiyoruz" dedi. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı