ARTVİN'in Hopa ilcesinde 8 gundur kayıp olan Ercan Civelek'in (31) bulunması icin jandarma ve polis ekiplerinin arama calışmaları surerken, gozu yaşlı anne Nazmiye Civelek, "Oğlum duyuyorsan don eve. Biz sensiz yapamıyoruz" dedi.Hopa ilcesindeki evinden 6 Kasım gunu cıkan Ercan Civelek, geri donmedi. Yakınları da polis ve jandarmadan yardım istedi. Bolgeye gelen polis ve jandarma ile AFAD ekipleri, arama calışması başlattı. Cevredeki guvenlik kameralarının goruntuleri incelemeye alınırken Civelek'in son olarak Kemalpaşa ilcesindeki Sarp Sınır Kapısı'na giden yol uzerinde bulunan petrol istasyonunda gorulduğu tespit edildi. Bunun uzerine ekipler, arama calışmalarını bu bolgede yoğunlaştırdı. İz takip kopeklerinin de kullanıldığı arama calışmaları devam ederken, Civelek ailesi, oğullarından gelecek iyi haberi bekliyor.
'SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞ'Kayıp oğlunun odasında 'Sebebi ayrılık' yazılı not bulduklarını anlatan anne Nazmiye Civelek, "Sevgilisinden ayrılmış, son gunlerde bunun uzuntusunu yaşıyordu. Kaybolduğu gun evden cıktı, carşıya indi. Ablası telefonla aradı, nerede olduğunu sordu, 'carşıdayım' dedi telefon kapandı, bir daha ulaşamadık. Her yerde aranıyor ama bir haber alamadık. Oğlum duyuyorsan don eve. Biz sensiz yapamıyoruz" dedi.
'SEBEBİ AYRILIK NOTU'Abla İlknur Civelek de "Telefonla aradım. İki kelime konuşamadan telefonu kapandı, Şarjı bitti diye duşundum. Bir iki saat sonra tekrar aradık, ulaşamadık. En son benzinliğin orada gorulduğu tespit edildi, kamera kayıtları ortaya cıktı. Sonrası yok. Sevdiği kızdan ayrıldığı icin son 1 haftadır cok kotuydu, icine kapanıktı. Annem kağıtlara bir şeyler karalıyordu deyince koydeki evi araştırdık. 'Sebebi ayrılık' notunu bulduk. Ondan gelecek mutlu bir haber bekliyoruz" diye konuştu.

- ArtvinKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Arzu ERBAŞ