TRABZON'un Surmene ilcesinde yaşayan Şeref Akyasan (48), kestiği ağacın govdesinde insan yuzune benzeyen figur gorduğunu iddia etti. Akyasan, "İlk gorduğumde bir korku hissettim, evimde saklıyorum" dedi.
Surmene ilcesi Yemişli Mahallesi'nde yaşayan Şeref Akyasan, kışlık odun icin evinin bahcesindeki ağacı motorlu testereyle kesti. İddiasına gore Akyasan, ağacın govdesinde insan yuzunu andıran figurle karşılaştı. Yine iddiasına gore zaman gectikce figur kaybolmaya başladı.
Figuru gorunce cok şaşırdığını soyleyen Şeref Akyasan, "Kışlık odun yapmak icin bahcemdeki ağacı kesiyordum. Tam baltayı vuracağım zaman uzerinde resim gordum. Telefonumun kamerasıyla fotoğrafını cektim. Fotoğrafta baktığımda insana benzettim. Boyle bir şey daha once hic gormedim. Hayalet gibi bir şeye benzettim. İlk gorduğumde bir korku hissettim, evimde saklıyorum. Fotoğrafa baktığımda iki gozu de sol tarafa bakıyordu. Bir gozu epey buyuk, diğer gozuk kucuk. Dişleri belli oluyordu. Her şeyiyle insana benziyordu. Zamanla ozelliğini kaybetti. Şu an gozleri ve burnu belli oluyor. Cektiğim fotoğrafı sosyal medyada paylaştım. Coğu kişi insana ve hayvana benzetti" dedi.Akyasan'ın komşusu Kasım Yıldız da, "Ağacta boyle bir figurun olması cok tuhaf. Ağzı, gozu, kulakları, sacları ve dişleri ile birlikte bir insan gorunumunde. Fotoğrafı ilk gorduğumde Allah tarafından olan bir şey olduğunu duşundum. Yaşlı bir insan resmine benzettim" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Salim SARIKOC