Uygulama monitör moduna aldığı zaman tarama yapamıyorum o yüzden kendim monitör moduna alıyorum taramayı yapıp bilgileri ve handshake dosyasını alıp direk uygulamaya geçiyorum buraya kadar herşey güzel ama sahte twini oluşturduğumda uygulama atak yapmıyor dolayısıyla kişi modeme bağlanıyor ben yeni terminal acıp kişiyi internetten düşürüp sahte ikize giriş yapması için deauth saldırı başlattığım anda ise sahte ikiz kapanıyor. Burda bi sorun mu var yoksa atak yapınca sahte wifi kaybolması normal mi? bir tane daha wifi kartı alırsam çözülür mü?
son olarakta ben yeni yeni öğreniyorum ama her takıldığımda (bu tarz soruları arayıp bulamıyorum internette) cok sık konu acmak istemiyorum sayın moderatörler forum adına bi discord ya da benzeri platformda sohbet bilgi alışverişi için bi uygulama yapılsa iyi olmaz mı ?
son olarakta ben yeni yeni öğreniyorum ama her takıldığımda (bu tarz soruları arayıp bulamıyorum internette) cok sık konu acmak istemiyorum sayın moderatörler forum adına bi discord ya da benzeri platformda sohbet bilgi alışverişi için bi uygulama yapılsa iyi olmaz mı ?