Best Model'in ardından 16 yaşındaki Ceyda Toyran'ın Miss Model secilmesi tartışma yarattı Fenerbahce'de Emre Belozoğlu 4 mevki icin transfer calışmalarına başladı Kanada'da Ubisoft binasındaki asılsız ihbar panik yarattı Unlu oyuncu Mehmet Akif Alakurt, Instagram'da bir takipcisini acık bir şekilde olumle tehdit etti 8 futbolcusu korona olan Beşiktaş, Başakşehir macı oncesi kadro sıkıntısı yaşıyor Kartal Dr. Lutfi Kırdar Hastanesi Başhekimliği, korkutan koronavirus test kuyruğunun nedenini acıkladı Yok boyle vicdansızlık! İzmir'de depremzedelere ait battaniyeleri satılığa cıkardılar Libya'daki secimlerin 24 Aralık 2021'de yapılmasına karar verildi Hollanda'da Turkiye'yi parcalanmış gosteren harita, Turk vekilin tepkisi uzerine duzeltildi PSG, Real Madrid'le sozleşme yenilemeyen Ramos icin devreye girecek İtalya'yı sarsan olay! Koronavirus hastası hastane tuvaletinde can verdi Trump başkanlığı devretme şartını acıkladı: Tum oylar sayıldığında doğru olanı yapacağım Paşinyan, 'teslim olma' anlaşmasını neden imzaladığını anlattı: Binlerce asker esir duşecekti İngiliz şarkıcı Pixie Lott: Messi'nin West Ham'da oynamasını hayal ediyorum Koronavirus aşısını bulan BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin: En az bir yıllık koruma sağlayacak Galatasaray, Kenan Karaman'ı transfer etmeyi planlıyor CHP yonetimi disipline vermeyi duşunmediği Muharrem İnce'nin partiden ayrılmasını bekliyor Karantina kurallarını ihlal eden İngiltere Başbakanı Johnson'un başdanışmanı Cummings, istifa etti 'Trump, Biden'ın yemin torenine katılacak mı?' sorusuna Beyaz Saray Sozcusu'nden yanıt: Kendi yemin torenine katılacak Unlu pilottan dev yarış oncesi İstanbul pistine ağır eleştiri: Niye milyonlar harcamışlar? Armağan Cağlayan'ın programına konuk olan Okan Bayulgen: Cumhurbaşkanı'na şikayet edildim, 4 iş yeri sahibi oldum Memur olmak isteyenler dikkat! İşte kadrosuna personel alan kurumların tam listesi Rusya macı oncesi millilerde Orkun Kokcu ile Mert Cetin sakatlandı Eşi ve kızını oldurup, kendisini ihbar eden pazarcı: Meleklerimi oldurdum, beni asın Koronaviruse karşı yuzde 90 etkili aşı geliştiren BioNTech'e siber saldırı Kendini tatmin ettiği goruntuler Dzyuba'nın başını yaktı! Şantajcı, 5 milyon dolar istiyor Esenyurt'ta Miss Uganda'nın duzenlediği kulubun sahibi gozaltında Son Dakika: Turkiye'de 13 Kasım gunu koronavirus nedeniyle 93 kişi vefat etti, 3045 yeni vaka tespit edildi Trump'ı korumakla gorevli 130'dan fazla Gizli Servis calışanı koronaviruse yakalandı Mutasyona uğramış koronayı insanlara bulaştıran vizon paniği Turkiye sınırına dayandı Koronaya yakalanan Galatasaraylı Elabdellaoui: Durumum iyi Liverpool'da Mohammed Salah koronaviruse yakalandı 2018 Turkiye Guzeli Şevval Şahin, mayolu pozlarını paylaştı Cocukluk arkadaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saat hediye etti Rus basını, Dağlık Karabağ savaşını yazdı: Ermenistan ve Rusya kaybetti, Turkiye kazandı Koronavirus tedavisi goren sunucu İkbal Gurpınar, taburcu oldu Tayvan, kısıtlama ve karantina olmadan koronavirusu yendi! 200 gundur vaka gorulmuyor Gana-Sudan macının 4. hakemi tartıştığı teknik direktoru iterek yere duşurdu Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu gunu! Bebekleri dunyaya geldi Gaybubet evinde 'maklube' sofrasında yakalanan FETO'culer tutuklandı