Star'ın yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan yeni dizisi 'Seni Cok Bekledim'in cekimleri tum hızıyla devam ediyor. İzleyici ile buluşmak icin gun sayan 'Seni Cok Bekledim' senaryosuyla olduğu kadar, oyuncu kadrosu ile de dikkat cekiyor. Skala Yapım ve Dnz Film'in ortak yapımcılığını ustlendiği dizinin yonetmenliğini Şahin Altuğ yapıyor. Seni Cok Bekledim oyuncuları kimler?
[h=3]SENİ COK BEKLEDİM NE ZAMAN BAŞLIYOR?[/h]İlk tanıtım fotoğrafları yayınlanan dizinin başlangıc tarihi henuz belli değil.
[h=3]SENİ COK BEKLEDİM HANGİ KANALDA?[/h]Dizi, Star TV ekranlarında başlayacak.

[h=3]SENİ COK BEKLEDİM HANGİ GUN YAYINLANIYOR?[/h]Ozcan Deniz'in başrolunde olduğu dizinin Cuma gunleri yayınlanacak. Star TV ekranlarında cuma gunleri şu an Babil dizisi var ancak dizinin yakında final yapması bekleniyor.
[h=3]SENİ COK BEKLEDİM OYUNCULARI KİMLER?[/h]Ozcan Deniz - Kadir : Ozcan Deniz (Kadir) ile abi-kardeşi canlandıracak olan İlhan Şen, oyunculuğuyla da adından soz ettirecek.
İrem Helvacıoğlu - Ayliz
Mustafa Uğurlu
Yıldız Kultur
Caner Şahin
İlhan Şen : Son donemde yıldızı parlayan yetenekli oyuncular arasında yer alan İlhan Şen, dizide 'Erol' karakterini canlandıracak.
Ali İpin
Durul Bazan
Turku Turan
Şehsuvar Aktaş
Ahmet Mekin
Selen Domac
Lila Gurmen
Sibel Şişman