Bina yonetim kavgası polisin anında mudahalesiyle kontrol altına alındı
Bina yonetim toplantısında cıkan kavgada 13 kişi gozaltına alındı
AKSARAY - Aksaray'da bina yonetim toplantısında cıkan tartışma kavgaya donuşmesi sonucu 2 grup birbirine girdi. Kavga, polisin anında mudahalesiyle kontrol altına alınırken 13 kişi gozaltına alındı.
Olay, Paşacık Mahallesinde bir apartmanın bina yonetim toplantısında yaşandı. Edinilen bilgiye gore, binanın yonetimi ile ilgili bina sakinleri toplantı kararı aldı. Akşam saatlerinde başlayan ve tum bina sakinlerinin katıldığı toplantıda alınması istenen bir karardan dolayı tartışma cıktı. Bir gurubun itiraz, diğer gurubunda olay verdiği kararla ilgili tartışma kısa surede buyuyerek kavgaya donuştu. Kavga esnasında bina sakinlerinden biri durumu hemen polise bildirdi. İhbar uzerine olay yerine İl Emniyet Mudurluğu Asayiş Şubesi ekipleri, Cevik Kuvvet ekipleri ve her hangi bir olumsuzluğa karşı sağlık ekibi sevk edildi. Kısa surede olay yerine gelen polis ekipleri her hangi bir olumsuzluk yaşanmadan kavgayı kontrol altına aldı. Polis ekipleri olay yerinde geniş guvenlik onlemleri alarak olaya mudahale ederken, olayla ilgili 13 kişi gozaltına alındı. Şahıslar ifadeleri alınmak uzere polis merkezine goturulurken, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı