Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, kan bağışı kampanyasına buyuk destek vermeye devam ediyor.
Korona virus salgını nedeniyle kan stokları azalan Turk Kızılay'ın kan bağış kampanyasına Didim Belediyesi buyuk destek gosterdi. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ın onculuğu ile Kızılay'ın mobil kan bağış aracı Didim'e geldi.
Her platformda kan bağışı ve kok hucre bağışının onemli olduğuna dikkat ceken Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay desteği ile Didim'de belediye bahcesine kurulan mobil kan bağış aracında 18-65 yaş arası sağlıklı vatandaşlar bugun 17.00'ye kadar kan bağışında bulunabilecek.
"Başkan Atabay'dan bağış cağrısı"
Kan bağışı ve kok hucre bağışının onemli olduğunu belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, "Korona virus sebebi ile kan bağışı yapan insan sayısı az olduğu icin Kızılay'ın kan stoklarında azalmalar oldu. Kızılay'la birlikte Kok Hucre ve Kan Bağışı Kampanyası duzenledik. Belediye personelimiz ve vatandaşlarımızı bugun saat 17.00'ye kadar belediye bahcesinde kurulan Kızılay'ın kan bağışına noktasında kan bağışına davet ediyoruz" dedi.
Korona virus salgını sebebi ile kan stoklarında duşuşler olduğu ve vatandaşları kan bağışına cağırdıklarını belirten Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi Muduru Dr. Rıdvan Şenol, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ve ekibine, Kan Bağış kampanyasına desteklerinden dolayı teşekkur etti. - AYDIN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı