Fatinoğlu: "Resmi makamlardan genel kurul icin onay cıkmadan bu yarışta ben de varım demek sakıncalı"
İstanbul DHA - Galatasaray Yonetimi'nin olağanustu genel kurul başvurusu sarı-kırmızılı camiada yakından takip ediliyor. Bazı adaylar ortaya cıkarken temkinli davranan ve camiaya sağduyu cağrısında bulunan Ali Fatinoğlu onemli acıklamalar yaptı. Ali Fatinoğlu dernekler masasının henuz onayı olmadığını hatırlatıp, gunun şartlarında resmi aday olarak ortaya cıkmanın cok erken olduğunu ve durumu sakıncalı bulduğunu soyledi.
Fatinoğlu; Demiroren Haber Ajansı'na yaptığı acıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
"Ben her turlu hazırlığım olmasına rağmen, secim kararının alınış bicimini doğru bulmadığımdan adaylıkların bu hızda acıklanmasını doğru bulmuyorum. Gunun şartları resmi aday olarak ortaya cıkmak icin cok erken.Birlikte calışmayı planladığım arkadaşlarımdan onay almadan, onlarla iletişime gecmeden ve resmi makamlardan henuz secimli genel kurul icin onay cıkmadan, "Ben bu yarışta varım" demeyi bugun itibariyle sakıncalı buluyorum.2018'de ibra krizi yaşayan, 2019'da da genel kurul yapılmadığı icin, hem 2019 hem de 2020 yılları acıkta olan, 2021 yılı butcesini de yapmayan bir yonetim kurulunun almış olduğu secim kararı var. Bu karar, genel kurul tarafından kabul edilemez, edilmemeli. Yonetimin baskın secim kararı sonrası, adaylıklarını ışık hızıyla acıklayan isimlerin tavrını da anlamak mumkun değil. Bu mali tabloda, mevcut adayların durumu 'Hayatında topa vurmamış insanların, frikikte 'cekilin topa ben vuracağım' demesi kadar trajikomiktir."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı