HASTANE ODASINDA ZİYARET
Akdeniz Universitesi'nde Rektor Prof. Dr. Ozlenen Ozkan'ı makamında ziyaretin ardından Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek'i tedavi gorduğu odasında ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, cıkışta acıklama yaptı.
Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek'in kısa sure icerisinde tabucu olacağını belirten CHP Lideri Kılıcdaroğlu, "Sevincliyim Antalya Buyukşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettim. Sağlığı gayet iyi inşallah kısa sure icinde taburcu olacak gorevinin başına donecek. Oncelikle hastanede gorev yapan hizmet veren butun sağlık calışanlarına yurekten teşekkur borcluyuz. Gunun 24 saati calışıyorlar emek harcıyorlar, başkan icin ozel olarak da her turlu ilgiyi gosteriyorlar" dedi.
'BAŞKANIN MORALİ YERİNDE'Bocek'in taburcu olmasının ardından yuruyuşe cıkacakları konusunda sozleştiklerini belirten Kılıcdaroğlu, "Başkanın morali gayet iyi yerinde, gulumsedik, sohbet ettik, espri yaptık. Umarım kısa sure icerisinde gorevinin başına doner. Hepinize yurekten teşekkur ederim. Ozelliklede belediye başkanımızın sağlığı icin emek harcayan butun sağlık calışanlarına yurekten teşekkur ediyorum. Espri yaptık yuruyuşe cıkacağımızı soyledik. 7 Mehmet'ten yemek ısmarladığı zaman ne kadar memnun olduğumu ifade ettim. Gayet guzel bir sohbetimiz oldu" diye konuştu. Cift maske takan Kılıcdaroğlu'nun acıklama sırasında maskeleri cıkartınca yuzunde iz kaldığı goruldu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Semih ERSOZLER