Enkaz altından 58 saat sonra İdil Şirin'i sağ cıkartan Balıkesir Buyukşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Amirliği Arama Kurtarma Timi'ne teşekkur plaketleri verildi.
İzmir depremi sonrasında Emrah Apartmanı'nda kurtarma calışmaları yapan mBalıkesir Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Edremit İtfaiye Grup Amirliği Arama Kurtarma Timi, AK Parti Edremit İlce Başkanı Ekrem Umutlu ve Yonetim Kurulu Uyeleri tarafından ziyaret edildi.
İtfaiye Grup Amirliği binasında gercekleşen ziyarette, 3 gunluk arama kurtarma calışmalarını anlatan kahraman itfaiyeciler, depremden 58 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtardıkları İdil Şirin ile birlikte tum yorgunluklarını unuttuklarını ifade etti. Enkazlardan art arda gelen sevinc haberleriyle birlikte moral depoladıklarını belirten kurtarma timi, kendilerini alet ve ekipman olarak donatan Balıkesir Buyukşehir Belediyesi'ne ve manevi destek sağlayan İzmir halkına teşekkur etti.
AK Parti Edremit İlce Başkanı Ekrem Umutlu ve Yonetim Kurulu Uyeleri, kahraman itfaiyecileri tebrik ederek teşekkur plaketleri takdim etti. Umutlu, "Sizler insanlığın kahramanlarınızın. Mesleğiniz son derece onemli ve kutsal. Her birinizin ayağına taş değmesin. Allah sizi korusun. Gunlerce durmadan calıştınız. Sizlere ne kadar teşekkur etsek azdır" dedi.
Kurtarma timi mensupları ve diğer itfaiye personeli de başkan Umutlu ve yoneticilere teşekkur ederek calışmalarında başarılar diledi. - BALIKESİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı