Antalya'da yuzde 40 bedensel engelli Huseyin Oğan (46), cuzdanını caldırdıktan sonra kimliğini cıkartmak icin gittiği nufusta, kendi kimlik bilgilerinde olen cocukluk arkadaşının fotoğrafını gorduğunu iddia etti. Neye uğradığını şaşıran Oğan, arkadaşının olmeden hakkında arama kararı bulunduğunu ve tum kimlik bilgilerini bildiğini ileri surerek, "Olmeden once kazık attı, kefeni yırttı. Olan bana oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.
Antalya'nın Muratpaşa ilcesinde yaşayan yuzde 40 bedensel engelli Huseyin Oğan, hakkında arama kararı bulunan O. K. ile 1 yıl once tum kimlik bilgilerini paylaştı. Oğan, 1,5 ay once caminin tuvaletine girdiği sırada icerisinde kimliği, otobus kartı, engelli kimlik kartının bulunduğu cuzdanı caldırdı. Polise giderek şikayetci olan Oğan, ardından nufus mudurluğune giderek kimliğini yeniletmek istedi. İddiaya gore Oğan, kimlik cıkartmak icin parmak izi okutucusuna bastığında, ekranda kendisine ait kimlik bilgileri cıktı ancak fotoğrafta ise olen cocukluk arkadaşı O. K. ile karşılaştı. Fotoğrafın eşleşmemesi uzerine yeni kimlik cıkartamayan Oğan, kimliğine kavuşabilmek icin yardım istiyor.

"Olmeden once kazık attı"
Duruma anlam veremediğini anlatan Huseyin Oğan, zor durumda olduğunu belirterek, "Arkadaşım rahmetli oldu. Nufusta arkadaşımın olduğunu soyledim. 10 sene onceki kimliğimi gosterdim ama alamadım. Arkadaşımın aranması vardı ve her şeyimi biliyordu. Boyle bir hainlik yapacağını aklım almadı. Olmeden once bir kazık attı. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet olsun ama kendini kurtarmak icin beni one attı. Kefeni yırttı, olan bana oldu. Onun aranması da o zaman kayboldu, cunku o ben oldum" dedi. - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı