Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, meslek hayatında 45 yılı geride bırakan Akcami mahalle Muhtarı Kemal Madal ile bir araya geldi.
Başkan Kurt'un ziyaretinin kendisini hem cok mutlu ettiğini ve cok duygulandırdığı soyleyen Mandal, Başkan Kurt'a nazik ziyareti icin teşekkur etti. Akcami'nin Odunpazarı'nın eski mahallelerinden olduğunu belirten Mandal, mahallede cok fazla kişinin yaşamadığını ifade etti. Muhtarlıkta 45'inci yılı olduğunu kaydeden Mandal, "Ben bu mahalleye muhtar olduğum gun doğanlar, şimdi 40 yaşının ustunde. Bu 45 yılda 10 tane belediye başkanı değişti. Ama ilk kez bir belediye başkanı muhtarlığa gelip beni ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a cok teşekkur ediyorum. Cok mutlu oldum" dedi.
Muhtar Mandal'a Odunpazarı ve Akcami'ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkur eden Başkan Kurt, Mandal'a muhtarlık hayatında daha nice yıllar diledi. 45 yılın bir insan omrunde cok uzun bir sure olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, "Kemal Mandal 45 yıl boyunca muhtarlık yapmış. Cok başarılı olmuş ki Akcamililer onu sevmiş, her secimde de tekrar muhtar secmiş. Ben Akcami ve Odunpazarı icin yaptıkları nedeniyle kendisine cok teşekkur ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı