Gectiğimiz hafta yatağında uyurken kalp krizi gecirerek yaşamını yitiren Timur Selcuk, olumuyle herkesi yasa boğdu. Ani olum haberiyle yıkılan Handan Selcuk, "Olduğunu kabul edemiyorum, bir vasiyeti vardı yerine getirdik" dedi.
[h=3]"ANMA GECESİ DUZENLEMEYİN DİYE VASİYET ETTİ"[/h]Gunaydın'a konuşan Handan Selcuk, "Evde uyurken, acı cekmeden olmeyi isterdi. Allah duasını kabul etti. Yatağında uyurken oldu. Onun yokluğuna alışamıyorum. Eşim, oldukten sonra anma gecesi duzenlemeyin diye vasiyette bulundu. Biz de bu isteğine ailesi olarak saygı duyuyoruz. Onun icin anma gecesi duzenlemeyeceğiz" dedi.

[h=3]"OLDUĞUNU HALA KABUL EDEMİYORUM"[/h]Eşinin olumunun ardından zor gunler gecirdiğini soyleyen Handan Selcuk, sozlerine şoyle devam etti: "Yatağında uyurken oldu. Onun yokluğuna hicbir zaman alışamayacağım. Ben onun olduğunu hÂl kabul edemiyorum. O olmedi, hep biz ailesi ve sevenleriyle yaşayacak. Onun en buyuk mirası Cağdaş Muzik Merkezi. Burayı yaşatmak icin elimizden geleni sevenleriyle yapacağız. En son bir gece once konuştuğumda keyfi cok yerindeydi. Cok ani kaybettik onu. Beni arayan, başsağlığı dileyen herkese cok teşekkur ederim."