Kayseri Buyukşehir Belediyesi bunyesinde faaliyet gosteren KAYMEK A.Ş. tarafından KAYMEK UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) sistemi ile eğitim goren binin uzerinde LGS ve YKS oğrencisi ilk online deneme sınavına 15 Kasım tarihinde girecekler.
Turkiye'de ilk kez Kayseri Buyukşehir Belediyesi bunyesinde faaliyete gecirilen KAYMEK UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) sistemi değişen ve donuşen dunyada 'Uzaklar Yakın Oluyor' sloganı ile eğitim faaliyetine devam ediyor.
Zaman ve mekanı ortadan kaldıran KAYMEK UZEM ile oğrenci ve kursiyerler istedikleri ortamda ucretsiz olarak tablet, bilgisayar ve cep telefonu ile derslere canlı (online) olarak ulaşabiliyor.
DENEME SINAVLARI BAŞLIYOR
KAYMEK UZEM eğitim faaliyetlerine 2 binin uzerinde kursiyer ve oğrencilerle LGS, YKS ve Mesleki Eğitim Kursları ile devam ediyor. KAYMEK UZEM, LGS ve YKS alanında vermiş olduğu eğitimlere ek olarak online deneme sınavları da yapılacak. Oğrenciler online deneme sınavına cep telefonları, tabletleri ya da bilgisayarları ile giriş yapabilecek. KAYMEK Uzem tarafından eğitim alan binin uzerinde LGS ve YKS oğrencilerine ilk deneme sınavı 15 Kasım tarihinde yapılacak olup, bu deneme sınavı oğrencilerin seviyelerini belirlemelerine katkı sağlayacak. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı