Kocaeli'nin İzmit ilcesinde cinnet getiren bir şahıs, av tufeği ile once boşanmak uzere olduğu eşi ve oğlunu, sonra kendisini oldurdu. Gozleri onunde kızı ve torunu oldurulen yaşlı kadın, "Ben cocuklarıma bakacağım" diye gozyaşı doktu.
Olay, saat 00.00 sıralarında Kocaeli'nin İzmit ilcesi Erenler Mahallesi Keskin Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere gore, Veysel Ozkan (54) isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Serap Ozkan (44), oğlu Suat Ozkan (26) ve ismi oğrenilemeyen kayınvalidesinin yaşadığı eve geldi. Evde Veysel Ozkan ve Serap Ozkan arasında tartışma cıktı. Tartışma kısa surede buyuyerek kavgaya donuştu.
Once eşi ve oğlunu, sonra kendisini vurdu
Kavga sırasında cinnet getiren Veysel Ozkan eline aldığı pompalı tufekle once eşini, sonra da oğlunu vurdu. Veysel Ozkan daha sonra pompalı tufekle kendisini vurdu. Olay sırasında evde bulunan Serap Ozkan'ın ismi oğrenilemeyen annesi olayı gorunce, bağırarak yardım istedi. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.
3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi
İhbar uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sure sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Veysel Ozkan, Serap Ozkan ve Suat Ozkan'ın hayatını kaybetti. Evde bulunan yaşlı kadın ise sinir krizi gecirdi. İlk mudahalesi yapılan kadın, sedyeyle ambulansa taşındı. Sedyenin uzerinde gozyaşı doken yaşlı kadın, "Beni bırakın, orada duramam. Cocuklarıma bakacağım" diyerek gozyaşı doktu. Ekipler tarafından sakinleştirilen kadın Kocaeli Universitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
Cenazeler evden tek tek cıkartıldı
Olay yeri incele ve Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından cenazeler evden tek tek cıkartılarak cenaze aracına taşındı. Cenazeler daha sonra otopsi incelemesi icin Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı