6 Nisan 1920
1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin acılış torenine iştirak edecek.

(Tekirdağ/16.00)
2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek'i tedavi gorduğu Akdeniz Universitesi Hastanesi'nde ziyaret edecek, Sherwood Otel Kundu'da Muhtarlar Buluşmasına katılacak.
(Antalya/12.00/16.30)
YASAMA YURUTME SİYASET
1- TBMM Plan ve Butce Komisyonunda, Genclik ve Spor Bakanlığının 2021 yılı butcesi goruşulecek.
(TBMM/10.00)
EKONOMİ
1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Donmez, Haydarpaşa Limanı'nda Kanuni sondaj gemisini Karadeniz'e uğurlama torenine katılacak.
(İstanbul/10.30)
2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kastamonu'daki şantiyelerde incelemelerde bulunacak ve şehirde ceşitli ziyaretler gercekleştirecek.
(Kastamonu/09.15/20.30)
3- Turkiye İstatistik Kurumu, eylul ayı sanayi uretim, perakende satış ve ciro endekslerini acıklayacak.
(Ankara/10.00)
4- Turkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kasım ayına ilişkin beklenti anketi istatistiklerini duyuracak.
(Ankara/14.30)
DUNYA DİPLOMASİ
1- 37. Guneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) Zirvesi takip ediliyor.
(Hanoi)
2- Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'da işgalini bitiren anlaşmanın cephedeki ve diplomasi alanındaki yansımaları izleniyor.
(Baku)
3- Dunya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
GUNCEL
1- Yazar Erol Mutercimler hakkında "Halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep cinsiyet, bolge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" sucundan 9 aydan 1,5 yıla kadar hapis cezasına carptırılması istemiyle acılan davanın ilk duruşması İstanbul 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gorulecek.
(İstanbul/09.30)
2- Milli Eğitim Bakanlığının 2020-2021 eğitim oğretim takvimi uyarınca, ilk ara tatili oncesi son ders zili bugun calacak.
SPOR
1- Formula 1 DHL Turkiye Grand Prix'sinde, 14 Kasım Cumartesi gunu yapılacak sıralama turu mucadelesi ve 15 Kasım Pazar gunu gercekleştirilecek yarış oncesi takımlar Intercity İstanbul Park'ta antrenman turlarına cıkacak.
(İstanbul/11.00/15.00)
2- A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde 15 Kasım Pazar gunu İstanbul'da Rusya, 18 Kasım Carşamba gunu de deplasmanda Macaristan'la yapacağı karşılaşmaların hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı antrenmanla surdurecek.
(İstanbul/18.30)
3- Umit Milli Futbol Takımı, 2021 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki 9. macını Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda Avusturya ile oynayacak.
(Samsun/20.00)
4- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Yunanistan'ın Panathinaikos OPAP takımıyla karşılaşacak.
(Atina/22.00)
5- Ziraat Bankkart Voleybol Takımı, Erkekler CEV Challenge Kupası son 32 turunun rovanşında Portekiz'in Fonte Bastardo takımıyla karşı karşıya gelecek.
(Ankara/19.00)
6- Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi'nin 16. haftası Beşiktaş-Fenerbahce Opet macıyla başlayacak.
(İstanbul/13.00)
7- Hentbol Erkekler Super Ligi'nin 6. haftası Nilufer Belediyespor-Beykoz Belediye Genclikspor macıyla acılacak.
(Bursa/17.00)
Anadolu Ajansının yayımladığı haber, goruntu, fotoğraf ve internet ile wap icin oluşturduğu her turlu bilgi, abone olmayanlar tarafından hicbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sozleşme kapsamı dışında bu yayınları coğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her turlu başvuru hakkımız saklıdır.
Kaynak: Anadolu Ajansı