Yılanhikayesine donen transferlerden biri olan Luiz Gustavo icin dun akşam beklenen acıklama yapıldı. Marsilya ile uzun sure kıran kırana pazarlıklar yapan Fenerbahce, onceki gun mutlu sona ulaşmıştı. Brezilyalı futbolcuyu aynı gun İstanbul'a getiren sarı-lacivertliler, dun de tum prosedurleri tamamladı. Once sağlık kontrolunden gecen Sambacı, daha sonra tesislere giderek, yonetici Selahattin Baki ve sportif direktor Comolli'nin yer aldığı torende resmi sozleşmeye imza attı.
BONSERVİSİ 6 MİLYON EURO
4 yıllık anlaşma sağlanan Gustavo, daha sonra 20 numaralı Fenerbahce formasını sırtına gecirdi. Turkiye Futbol Federasyonu'ndan lisansı cıkarılan ve KAP'a bildirilen 32 yaşındaki futbolcu icin Fenerbahce'nin Marsilya'ya 6 milyon euro odediği acıklandı. Futbolcuya verilecek yıllık ucret konusunda resmi acıklama yapılmazken, Gustavo'nun bonuslar haric net 2.8 milyon euro kazanacağı oğrenildi. Teknik heyetin ısrarcı olduğu yıldız oyuncu icin birkac gun icinde basın karşısında da toreni duzenlenecek.
'ŞAMPİYONLUK İCİN GELDİM'
Gustavo'nun Cubuklu'yu giydikten sonra ilk sozleri şunlar oldu: "Kendimi mutlu ve motive etmek istiyorum. Benim icin yeni bir başlangıc, yeni bir donem olacak. Cok buyuk bir camia olan Fenerbahce'ye hak ettiği şampiyonluğu kazanması icin yardımcı olmak istiyorum. Benim hicbir sosyal medya hesabım yok. Sosyal medyada benim ağzımdan yazılanlar doğru değil. Taraftarların benim hakkımda yazdıklarını takip etme imkanım olmadı. Ancak Fenerbahce taraftarlarının uzun suredir beni beklediğini duymuştum. Hem başkanımız, hem yonetim kurulumuzun uzun uğraşları sonucu bu transfer gercekleşti ve en iyi şekilde karşılık vermek istiyorum."
?
MARSİLYA'DAN GUSTAVO'YA SİTEM!
Fenerbahce'ye transferinde ısrarcı davranan ve Marsilya ile gemileri yakan Gustavo icin Fransa'dan da acıklamalar vardı. Marsilya Teknik Direktoru Boas, "4-3-3'te Gustavo'nun etrafına sistemi inşa etmiştim ama kendisi Fenerbahce'ye gitmek istedi" dedi. Fransız ekibinin başkanı Eyraud ise, "Başka yere gitmek isteyen oyuncuyu tutmak zordur. Gustavo, gitmek istiyordu" diye konuştu.
20 NUMARANIN YENİ SAHİBİ
Luiz Gustavo, bu sezon giyeceği formayla poz verirken, daha once Alex de Souza ve Giuilano da 20 numarayı sırtına gecirmişti. Brezilyalı futbolcunun vatandaşlarından Alex, Fenerbahce tarihine adını altın harflerle yazdırırken, Giuliano da satışından kulube onemli gelir sağlamıştı. Gustavo'nun 20 numarayı giyeceğinin acıklanmasından sonra sosyal medyada taraftarlar da bircok yorumda bulundu.
Karşınızda Fenerbahceli Gustavo!
Spor Haberleri0 Mesaj
●64 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Karşınızda Fenerbahceli Gustavo!
-
03-09-2019, 08:23:16