Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, koronavirus (Covid-19) tedavisi gorduğu hastaneden paylaştığı goruntude sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.
Gectiğimiz gunlerde koronavirus testi pozitif cıkan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, sağlık durumu ile ilgili Demiroren Haber Ajansı'na konuştu. Zelenskiy, sağlık durumunun iyi olduğunu ve calışmalarını cevirimici olarak surdurduğunu belirtti. "Bildiğiniz gibi koronavirus beni de pas gecmedi ama kendimi oldukca iyi hissediyorum" diyen Ukraynalı lider, "Teşekkurler. Bunun sizin desteğiniz, gecmiş olsun dilekleriniz ve sıcak sozleriniz sayesinde olduğunu duşunuyorum. Hepinize teker teker teşekkur ediyorum" dedi. Uc gundur izolasyon halinde olduğunu belirten Zelenskiy, "Ancak calışmalarımdan izole olmadım. Sorumluluklarımı yerine getiriyorum. Tum devlet organları normal rejimde calışmaya devam ediyor. Bu gunler boyunca cevirimici konferanslarım, onemli muzakerelerim, telefon goruşmelerim ve calışmalarım suruyor. Şu an sizinle yaptığım sıcak goruşmeler de dahil" ifadelerini kullandı.9 Kasım'da koronavirus testi pozitif cıkan ve hastalığı hafif semptomlarla gecirdiği belirtilen Ukrayna Devlet Başkanı, 3 gundur onlem amacıyla hastanede tedavi goruyor.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı