İzmit Belediyesporlu oyuncu Defne Melissa Paylar, takımının basketbol okulu antrenmanında minik sporculara surpriz yaparak ozel bir mektup verdi.
İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın altyapısından yetişerek A takımla birlikte Kadınlar Basketbol Super Ligi ve FIBA Avrupa Kupaları'nda forma giyme başarısı gosteren 19 yaşındaki genc basketbolcu Defne Melissa Paylar, basketbol okulunu ziyaret ederek minik sporculara başarı hikayesini anlatan mektubu iletti. Minik sporculara başarılarıyla ilham kaynağı olan İzmitli Defne Melissa Paylar, mektubunda İzmit Belediyespor ile olan basketbol seruvenine yer verdi.
Paylar mektubunda, "Ben İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Defne Melissa Paylar. İzmit Belediyespor'un altyapısında yetiştim ve şu anda da İzmit Belediyespor'un A takımında yer alıyorum. Basketbolla ilk tanıştığımda 14 yaşındaydım ve basketbol hakkında hicbir şey bilmiyordum. Antrenorlerimin ve takım arkadaşlarımın destekleri sayesinde cok calışarak altyapıda cok guzel başarılar yakaladım. İzmit Belediyespor'un bana sunduğu A takım fırsatıyla da şu anda A takımda yer alıyorum. İzmit Belediyespor kucuk yaşımdan beri benim ailem oldu. En guzel anılarımı, zamanlarımı bu kulupte takım arkadaşlarım ve antrenorlerimle gecirdim. Gerek turnuvalar icin gittiğim şehirlerde beraber olmanın verdiği mutluluk, gerek maclarda, antrenmanlarda yaşadığımız sevincler beni bu spora daha cok bağladı. Aynı zamanda İzmitli olmanın vermiş olduğu gururla bu guzel şehrin takımında yer aldığım ve 41 numarayı gururla taşıdığım icin cok mutluyum. İzmit Belediyespor her acıdan guzel donemler gecirdiğim bir kulup oldu ve olmaya da devam etmekte. 14 yaşında İzmit Belediyespor'la cıktığım bu guzel yolda benimle birlikte İzmit'i gururlandıracak ve guzel anılar biriktirecek minik kardeşlerimi bu oluşumun bir parcası olmaya davet ediyorum. Gulumseyin cunku İzmit'tesiniz" dedi.
İzmit Belediyespor basketbol okullarında hafta sonları antrenman yaparak geleceğin yıldızları olma yolunda ilerleyen cocuklarla yakından ilgilenen Defne Melissa Paylar, mektubun yanı sıra sporculara İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hurriyet'in hediyeleri olan İzmit Belediyesi tarafından uretilen dezenfektan ve maske ile ozel Ataturk portresinin de yer aldığı cantaları dağıttı. - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı