Dunya Ampute Futbol Federasyonu (WAFF) başkanlığına secilen Turkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Umit Uzturk, Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Ozdemir ile bir araya geldi.
TFF'nin internet sitesinden yapılan acıklamaya gore, Riva'daki ziyarete TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, başkan vekilleri Mehmet Baykan, Yılmaz Buyukaydın, yonetim kurulu uyeleri Mustafa Cağlar, Akın Kalkavan, Selim Soydan, Nuri Akın, TFF Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi İsmail Erdem, genel sekreter Kadir Kardaş, Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Omer Gursoy ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yonetim Kurulu uyesi Munir Gokmen de katıldı.

Başkan Nihat Ozdemir, goruşmede "Engelli Federasyonları ile stratejik iş birliğimiz ve desteklerimiz sonrasında Turkiye'nin engelli futbolunda geldiği nokta onemli. UEFA tarafından ornek gosterilen bir ulkeyiz. Başarılarımız artarak surecek." ifadelerini kullandı.
Ozdemir, yeni gorevi nedeniyle TFF Engelliler Koordinasyon Kurul Uyesi de olan TBESF Başkanı Uzturk'u tebrik ederek, A Milli Takım forması hediye etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mucahit Huseyin Eroğul