Silivri Belediyesi tarafından İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle bolgede yaşayan depremzedelere ulaştırılmak uzere hazırlanan ikinci yardım TIR'ı yola cıktı.
Silivri Belediyesi, deprem nedeniyle mağduriyet yaşayan İzmir'e yardım elini uzatmaya devam ediyor. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatı ile 10 adet yatak odası takımı ve 10 adet koltuk takımı urunlerinden oluşan yardım TIR'ı, İzmir Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına teslim edilmek uzere "Acınız Acımızdır. Kardeşlerimizin Yanındayız. Gecmiş olsun İzmir" yazılı pankartla yola cıktı.
YATAK ODASI VE KOLTUK TAKIMI DESTEĞİ
Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Mudurluğu tarafından hazırlanan ve Silivri'den İzmir'e yola cıkan yardım TIR'ı ile ilgili kısa bir acıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yaşanan depremde evleri ve eşyaları hasar goren vatandaşlara destek olmaya devam ettiklerini belirtti. Mağduriyetin el birliği ile ortadan kaldırılması gerektiğini kaydeden Başkan Yılmaz, şunları soyledi: "Silivri Belediyesi olarak yaşanan deprem sonrası icerisinde cocuk bezinden kıyafetine, giyeceğinden yiyeceğine ve engelli kardeşlerimizin kullanması icin medikal malzemelere kadar 34 bin 291 adet urunden oluşan ilk yardım TIR'ımızı İzmir'deki kardeşlerimize gondermiştik. Bugun de evleri ve eşyaları hasar goren depremzedelerin az da olsa ihtiyacını karşılamak uzere 10 adet yatak odası takımı ve 10 adet koltuk takımından oluşan mobilya yuklu TIR'ımız yola cıktı. Oradaki yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve ihtiyacların karşılanması adına İzmirli kardeşlerimizin yanında olmaya onlara destek olmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı yardıma bağışları ile katkı sunan mobilya firmasına cok teşekkur ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha İzmir'deki tum vatandaşlarımıza gecmiş olsun dileklerimi iletiyorum."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı