Hayırsever Murat Kantarcı tarafından Melikgazi ilcesine yaptırılacak olan aile sağlığı merkezinin yer değişimine ilişkin ek protokol, duzenlenen toren ile imzalandı.
Valilik Toplantı Salonunda duzenlenen protokol imza torenine, Kayseri Valisi Şehmus Gunaydın'ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Sağlık Muduru Ali Ramazan Benli ile hayırseverler Murat Kantarcı ile eşi katıldı.
Vali Gunaydın, torende yaptığı konuşmada, hayırseverlerin hem sağlık alanında hem de eğitim alanında Kayseri'ye onemli yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, hayırseve-rimiz Murat Kantarcı ve tum hayırseverlere teşekkur etti.

Daha onceden protokol imzaladıklarını, şimdi ise yer değişikliği nedeniyle ek protokol imzalayacaklarını ifade eden Vali Gunaydın, "Buyukşehir Belediyemiz, Melikgazi Belediyemiz, Sağlık İl Mudurluğumuzde bu konuda elinden geldiği kadar destek vermeye devam edecekler, bizlerde bu işlerde ihtiyac olduğu takdirde hayırseverlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Hayırlı olsun" diye konuştu.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da yapılacak Aile Sağlığı Merkezi hakkında bilgiler vererek, "Ozen verdiğimiz guzel bir proje, tum hayırseverlerimize teşekkur ediyorum" dedi.
Hayırsever Murat Kantarcı ise aile sağlığı merkezi ve sağlık alanında yaptığı diğer calışmalar hakkında bilgi vererek, "Sağlık alanında yaptığımız calışmalarda desteklerini esirgemeyen Vali Gunaydın'a teşekkur ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından, Melikgazi ilcesine bağlı Sakarya Mahallesi'ne yapılacak olan aile sağlığı merkezinin yer değişimine ilişkin protokol, Vali Gunaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve hayırsever Murat Kantarcı tarafından imzalandı. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı