İcişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Sahil Guvenlik Komutanlığı'nı ziyaret ederek ceşitli incelemelerde bulundu.
Temaslarına ilk olarak Sahil Guvenlik Eğitim ve Oğretim Komutanlığı'nda duzenlenen programla başlayan Vali Ersin Yazıcı ve İcişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, karşılama toreninin ardından komutanlık bunyesinde yurutulen calışmalar hakkında bilgi aldı. Sahil Guvenlik Komutanlığı bunyesindeki Sualtı Eğitim Merkezi'ni gezen Vali Yazıcı ve İcişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdil, merkezde kullanılan ekipmanları inceledi.

Akdeniz'deki en onemli yatırım merkezlerinden biri olan Antalya Serbest Bolgede ziyaretlerine devam eden heyet, askeri ve ticari yat uretimi yapan Ares Tersanesini ziyaret etti. Uretim faaliyetleri, uretim kapasiteleri ve ihracat hakkında bilgi alan heyet, başarılı calışmaları icin tersane yetkililerine tebriklerini iletti.
Sahil Guvenlik Okul Komutanlığı'ndaki incelemelere devam eden Vali Yazıcı ve İcişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdil, okul komutanlığındaki kutuphane, derslik, laboratuvar ve yuzme havuzunu gezdikten sonra okulun iş ve işleyişiyle ilgili brifing aldı. Programın sonunda Sahil Guvenlik Okul Komutanlığı'ndaki Astsubay adayları ile oğle yemeğinde bir araya gelen Vali Yazıcı ve İcişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdil, oğrencilere başarı dileklerini iletti. - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı