Koronavirus pandemisi sonrasında uygun şartları sağlayan işletmeler, personeli icin yerinde uretim modelini daha cok tercih etmeye başlarken, sektorun oncu firmalarından biri olan Yankı Yemek Catering, Bursa'nın yanı sıra Ankara, İzmir, Eskişehir, Bilecik, Bozuyuk ve Yenişehir'de cok sayıda işletmeye bu hizmeti vermeye başladı.
Yankı Yemek satış ve pazarlama yoneticisi Seda Cibuk, yaklaşık 30 yıllık sektor tecrubesi ile Bursa'da lider firmalardan biri olduklarını soyledi. Taşımalı yemek konusunda Bursa ve cevresindeki cok sayıda işletmeye hizmet verdiklerinin altını cizen Cibuk, son donemde buyuk ilgi gormeye başlayan yerinde uretim konusunda da gelen talepleri değerlendirdiklerini belirterek, bu sistemin taşıma yemeğe gore pek cok avantaj sağladığını ve cok sayıda işletme tarafından daha cok tercih edilmeye başladığının altını cizdi. Yerinde yemek uretimine imkan tanıyacak mutfağa sahip olan işletmelerin bircoğuna bu şekilde hizmet verdiklerini ifade eden Seda Cibuk, "Bu sistemde yemeklerimiz uretildiği yerde yapılıp, orada servis edildiği icin hijyen ve sanitasyon acısında daha guvenli. Ayrıca anında servis yapıldığı icin yemeklerde kalite ve lezzet kaybı olmuyor" dedi.

"Yemediğimizi yedirmiyoruz" sloganı ile sektore onculuk ettiklerini soyleyen Seda Cibuk, profesyonel yoneticiler, diyetisyenler, gıda muhendisleri, aşcılar ve calışanları ile başarılarını aldıkları ulusal ve uluslararası kalite belgeleri, sertifikalar ve odullerle kanıtlayarak buyumeye devam ettiklerini vurguladı. Seda Cibuk, "Biz yemeği bir sanat olarak goren, yemek pişirmekten ve paylaşmaktan keyif alan, birbirlerini ve işini seven insanların oluşturduğu buyuk bir aileyiz. 'Koşulsuz Muşteri Memnuniyeti' ilkesiyle hareket ediyoruz. Dinamik yapımız, insana ve teknolojiye yaptığımız yatırımlarla sektorun onde gelenleri arasında yer alıyoruz" dedi.
Yerinde uretiminin avantajları
Seda Cibuk, gunumuzde modern işletmelerin, asıl faaliyet alanları dışındaki ihtiyaclarını uzman kuruluşlara devrederek, kaliteli hizmeti ekonomik koşullarda aldıklarını belirtti. Bu sayede kaynaklarını daha verimli kullanarak, dikkatlerini asıl faaliyet alanları uzerine yoğunlaştırarak rekabet guclerini daha da artırdıklarını ifade etti. Cibuk, "Yemek uretimine imkan tanıyacak mutfağa sahip olan işletmelerin bircoğu bu işi kendileri yapmaktansa, yerinde yemek uretimi hizmetini tercih ediyorlar" dedi. Seda Cibuk şunları da soyledi.
"Yerinde yemek uretim talep eden firmalara giderek on inceleme yapıyoruz. İşletme mutfağı yerinde yemek uretimine uygun ise gerekli yatırımları yaparak uretime geciyoruz. Yemekler, kalori ve besin değerleri dikkate alınarak uzman aşcılarımız tarafından işletme mutfağında hazırlanıyor. Tahsis ettiğimiz uzman personelimiz, mesai suresince işletmede olduğu icin ihtiyac durumunda misafirlere ozel yemek de hazırlıyor. Surec icinde uzman personelimiz işletme calışanlarının damak tadını oğrenerek daha verimli kaliteli hizmet sunuyor.
Bu hizmetlerimiz sırasında hammadde girişinden, yemek pişirilmesine kadar tum uretim sureci, sorumlu gıda muhendislerimiz tarafından kontrol ediyoruz. Yemek uretiminde kullanılan malzemeleri, kalite ve uretim izin belgeleri olan firmalardan tedarik ediyoruz. Ayrıca hizmet verdiğimiz işletmelerde; gıda zehirlenmesi, yangın ve patlamaya karşı muafiyetsiz sigorta policesi ile guvencesi hizmeti de sunuyoruz.
Butun bu hizmetler karşılığında işletmelerden sadece anlaştığımız kişi başı yemek fiyatı talep ediyoruz. Hizmet verdiğimiz işletmeler; herhangi bir yatırım icin butce ayırmadan, ek personel tahsis etmeden, zaman kaybetmeden kendi bunyesinde hazırlanan yemekleri tuketiyor.
Firmalara onerimiz; yiyeceğiniz yemeğin gozunuzun onunde işyerinizde yapılmasını istiyorsanız, yerinde uretimi tercih ederek mutfağınızı Yankı Yemek Catering'in uzman kadrosuna teslim etmeleridir." - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı