Beşiktaş Teknik Direktoru Sergen Yalcın, siyah-beyazlı kulupten ayrılacağı yonundeki iddiaları yalanladı.
Kulubun resmi sosyal medya hesabından bir roportajı yayımlanan Sergen Yalcın, "Bu tur haberlerin cıkması uzucu. Herkesin bilmesi gereken bir şey var. Beşiktaş benim icin normal bir kulup değil. Normal bir kulupte calışmış olsaydım bunlar gundeme gelebilirdi ama burası bunların gundeme gelebileceği yer değil benim icin. Beşiktaş'ta gorevi bırakmam soz konusu olmaz. Benim boyle bir şey yapma luksum de yok." ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlı camianın sembol isimlerinden biri olduğunu ve boyle bir donemde gorevi bırakmasının mumkun olmayacağını aktaran Yalcın, şunları kaydetti:
"Beraber cok zor şartlarda yola cıktık. Bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor, olabilir bunlar futbolda var ama sonucta toparlayamayacağımız bir durum da değil. Gecen sene de cok zor şartlarda goreve başladık. Bu sene de aynı surec devam ediyor ama bunu yavaş yavaş toparlayacağız gibi duruyor. İyi calışıyor cocuklar. Kovid olmasa, hayat normal olsa işler cok daha farklı olabilir. Boyle bir surecte zor. Hem hastalıkla uğraşmak, hem antrenman yapmak hem mac oynamak kolay değil. Herkes icin boyle sadece kendimi kastetmiyorum. Lutfen bu tur haberler yapmayın. Benimle ilgili boyle haberler olmaz. Ben zaten Beşiktaş kimliği olan bir hocayım, ben zaten buranın adamıyım. Bu camianın sembol isimlerinden biriyim. Burada benim boyle bir donemde bırakma kararı almam mumkun değil. Bu tur haberler yapmayın, yapanlara da itibar etmeyin. Bu haberler herhalde bizi, kulubu yıpratmak amacıyla cıkıyor. Oyuncularımızla ilgili boyle haberler fazlaca yer alıyor sezon başından beri. Bunlara anlam vermek mumkun değil boyle bir surecte. Pandemi donemi, zor bir surec. Bir seneden beri zor şartlar altında herkes mucadele ediyor. Seyirci yok, bir suru problem var. Bir suru oyuncumuzda kovid hastalığı meydana geldi. Son gunlerde 5-6 oyuncumuz kovid oldu, onları da bir sure kullanamayacağız gibi gorunuyor."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mucahit Huseyin Eroğul