1905 Galatasaraylı Yonetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından Turk Telekom Stadı'nda hazırlanan lounge alanının acılışı gercekleştirildi.
Acılışta Galatasaray Kulubu Başkanı Mustafa Cengiz, kulup ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Gunay ile 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu hazır bulundu.

Burada basın mensuplarına acılamada bulunan başkan Cengiz, "GSYİAD kurulduğu gunden beri Galatasaray'a buyuk katkılarda bulundu. Ben GSYİAD'ın kurucu uyelerine, butun başkanlarına, butun yoneticilerine ve butun uyelerine teşekkur ediyorum. Ben de bir GSYİAD uyesiyim aynı zamanda. Ozellikle başkanlık donemime denk gelen zamanda buranın başkanlığını ustlenen sevgili İbrahim Hatipoğlu'na da gercekten cok teşekkur ediyoruz. Ne istediysek bizi reddetmedi." şeklinde konuştu.
Kalplerinin her zaman Turk Telekom Stadı'nda attığını belirten Hatipoğlu ise, "Ovgu dolu sozleri icin başkanıma cok teşekkur ediyorum. Buna layık olmaya calışıyoruz. Bu projenin ilk imza gununde de bu enerjimiz vardı. Bugun Allah'a şukur olsun ki yuzumuzun akıyla tamamlayıp, Galatasaray'ımıza ve stadımıza ciddi bir proje kazandırdık." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Berad Buyuk