Saadet Partisi Devrek İlce Başkanı Halil Korkut ve Yonetim Kurulu Uyeleri, Devrek Belediye Başkanı Cetin Bozkurt'u makamında ziyaret etti.
Genel Kurul sonrasında yeni oluşan SP Devrek İlce Yonetimi, Başkan Halil Korkut ve Yonetim Kurulu Uyeleri Mustafa Taşcı ve Nuri Cibasmaz, Devrek Başkanı Cetin Bozkurt'a nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında gecen ziyarette Devrek Belediyesinin yaptığı hizmetler ile pandemi doneminde halkın sağlığına yonelik calışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

SP İlce Başkanı Halil Korkut ziyaretinde," Belediyenin calışmalarını takdirle karşılıyoruz. Halkımızın refah ve sağlıklı yaşam konularında yaptığınız hizmetler yadsınamaz. Bizler de calışmalarınızı yakından takip ediyoruz ozellikle pandemi doneminde gosterdiğiniz ustun caba ve gayretleriniz nedeniyle başka siz başkanımızı ve personelinizi kutluyoruz. Bundan sonraki calışmalarınızda da başarılar diliyorum"dedi.
Başkan Bozkurt da, nazik ziyaretleri nedeniyle SP Yonetimine teşekkur ederken," Her bir hizmetimizi insan odaklı olarak yapmaya calışıyoruz. Cunku biz halkımıza en iyi hizmeti sunmak icin buradayız. Biliyoruz ki halkımız hizmetin en iyisine layıktır. İşte biz de bunu yapıyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı