İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, İpekyolu Belediyesinin yaptığı calışmaları değerlendirdi.
Bir kahvaltı salonunda gazetecilerle bir araya gelen Aslan, kente yuruttukleri calışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Şehir merkezi ve kırsal mahallelerde kendi butceleri olcusunde hem devletin hem de yerel yonetimlerin imkanlarıyla verimli bir hizmet donemi başlattıklarını belirten Aslan, şunları kaydetti:
"Şehrimizin caddelerinde, sokaklarında değişimler başladı. Projelerimizin bir coğunu başlattık, bir coğunun ihalesi bitti. Bu sene yarım kalan projelerimiz nisan ayında inşaat mevsimiyle yeniden başlayacak ve cok kısa surede bitirmeyi planlıyoruz. Dokunmadığımız hicbir sokak, cadde, alan olmamasını hayal ediyorum. Arkadaşlarımızla bu amac icin calışıyoruz. Muhtac aileleri ziyaret etmek beni mutlu ediyor. İnşallah sosyal devlet olmanın gereği olarak hepsine ulaşmaya calışıyoruz. Yaşlılarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Kırsal mahallelerimize gidiyoruz. Her hafta genclerle buluşmaya calışıyorum. İyi şeyler yapmaya, uretmeye caba gosteriyoruz."
Alt ve ust yapı calışmalarının yanı sıra sportif faaliyetlerle ilgili de bircok proje geliştirdiklerini ifade eden Aslan, "30 kırsal mahallemizde semt sahası yapıyoruz. Şu anda 15 mahallede yer problemini cozduk ve inşa calışmaları başladı." dedi.
Programa İl Defterdarı ve Başkan Yardımcısı Murtaza Kamar, Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Nurses, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Muduru Şerif Bilgin, Park ve Bahceler Muduru Adnan Gul, Fen İşleri Muduru Naci Cezlan ile Cevre Koruma ve Kontrol Muduru Volkan Avcı katıldı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Yılmaz Kazandıoğlu