Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, ziyaret ettiği Ertuğrul Gazi Anadolu ve Hayrettin Gursoy Spor Lisesi'nde okulun oğrencileri ile yaptığı basketbol duellosunu kaybetti.
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İlce Milli Eğitim Muduru Ferhat Dilek ile birlikte Ertuğrul Gazi Anadolu ve Hayrettin Gursoy Spor Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyarette genclere Covid-19 tedbirlerine tavizsiz uymaları yonunde uyarılar yapan Başkan Kocaman, oğrencilerle okulun spor salonunda basketbol duellosu yaptı. 9'ncı sınıf oğrencisi Ramazan Korkut ile basketbol iddiasına giren Başkan Kocaman, kaybedenin tatlı ısmarlayacağı yarışmayı 10-9 kaybetti.

Karşılaşma sonrasında oğrencilere tatlı ikram eden Başkan Kocaman, "Ben profesyonel basketbol oynamış biri olarak maalesef kaybettim. Ramazan kardeşim cetin ceviz cıktı. Cok yetenekli. İdmansız olmanın dezavantajı bendeydi. Turk gencliğinin eline su dokulmez Ramazan kardeşim tatlıyı hak etti. Sportmenlik, dostluk ve genclik kazandı. Kaybettik ama işi tatlıya bağladık" dedi. - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı