Oncelikle herkese iyi hafta sonları. Yarın pazartesi bir coğumuz şimdiden pazartesi sendromuna yakalanmıştır, ben de dahil 🙂 Bu guzel pazar gununde ben de oturup sizler icin guzel bir yazı hazırlamak istedim umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Konumuz aksesuarlar, şimdi bir adam hayal edin ustunde eskitilmiş bir tişort, yırtmaclı bir jean ve de bir sniker ayakkabı gayet stil sahibi değil mi? Ama bir de kafasında bir kep, sol kolunda bir saat, sağ kolunda trend bir bileklik ve omuzunda da bir omuz cantası belki boynunda bir kolye şimdi bu adam bunlarla stil sahibi olmaktan ote bir ikon olur artık. Gorduğunuz gibi sadece birkac aksesuar bile bir insani bir yerden bir yere taşımaya yetiyor işte, işte tam da o yuzden aksesuar takmak guzel bir yemeği daha guzel yapan baharatlar kullanmak gibidir. Evet cok yerinde bir benzetme oldu bence :-).
Saat bir erkeğin en onemli aksesuarı ayrıca en dikkat cekicisi ama tabi tarzınızı tamamlaması gerekir, tarzınızla uyumlu olması gerekir, ilerde saat kullanımı ilgili cok detaylı bir yaz yazacağım, o yuzden takipte kalın .

KAYNAK: http://www.erkekmagazin.com/aksesuarizm