Yeni Bir Hafta

Tekrar Merhaba

Bomba gibi bir hafta sonunu alt etmiş, o bar senin bu bar benim dediğiniz cumartesi gecelerinden plaj plaj gezip bıkmadığınız pazar gununu uğurladık..

Yeni bir hafta bizleri karşılıyor, biz de ona enerjimizi hissettirmeli koca bir merhaba demeliyiz.

Ben derim ki bu hafta kimse soğuk renk giymesin, bakın; kulağıma bazı şikayetler geliyor.. “o kız bana bakmadı”, “sevgilim bana gulmedi”, “arkadaşım parti davetimi reddetti”.

Arkadaşlar, bizler sadece “dil” organımız ile kendimizi ifade etmiyoruz, sizin giyim ve tarzınız maalesef ki bu konuda ciddi rollere sahip. Siz siz olun hizmet sektorunde calışıp ta mesaiye terlik ile gitmeyin ve ya ceketsiz toplum onunde bir konuşma yapmayın.

..bir de takım giyip corap giymez iseniz hakkınızda turlu dedikodular cıkabilir..

Gelelim renk muhabbetine.. o kadar ay uğraşıp verdiğiniz kilolar neticesinde “fit” adını verdiğiniz vucudunuzu siyah bir gomlek ile kapatmayacağınızı soyleyin bana.. ya da biraz once gorduğum siyah kot ve uzerindeki kalın siyah kemerin gercek olmadığını umuyorum.

E ne giyeceğiz o halde diyenleri duydum sanki !

O zaman yarın uzerinize giyeceklerinizi şimdiden hazırlayın derim ben size..

-gok mavisi gomleğinizi utulemeye başlayın beyler, başlayın başlayın her şeyi kızlardan beklemeyin.. fit arkadaşlar pastel maviyi tercih edebilir..

-krem keten pantolonu da hazırlayın bir zahmet, hazır mı ? ooohh mis.

-koyu mavi Tommy Hilfiger ayakkabı derim ben birde, olay bitmiştir.

İyi haftalar

KAYNAK: http://www.erkekmagazin.com/yeni-bir-hafta