Mayıs ayına geldik ve herkesin aklında yavaştan da olsa yaz yer etmeye başladı, neden etmesin ki yorucu ve bunaltıcı bir kıştan sonra dinlenmek, deniz, kum, guneş ve tabi kızlar kulağa cok hoş geliyor. Tabi yaz ayı size dinlenmeyi, denizi, kumu ve guneşi verebilir ancak geri kalan kısmı size kalmış. Bende bu noktada yardımcı olacağını duşunduğum bir kac tavsiyeyi sizinle paylaşmak istedim.
Oncelikle sezon acıldı bu saate kadar spor yaptığınızı ve vucudunuzu toparladığınızı var sayıyorum ancak eğer oyle olmadıysa, geri kalan kısmı yine size kalmış. En başta soylemeliyim ki sacınızı sakın sıfıra yakın kestirmeyin.
Evet doğru duydunuz her ne kadar havalar bunaltıcı gececek olsa da kuafore veya iyi bir berbere gidip yuzunuze yakışacak bir imaj oluşturmanız cok daha iyi bir fikir, sonucta kısa kestirmek en kolayı.
Bir diğer nokta ise konumuz olan giyim. Ben her yaz severek giyindiğim ve her zaman onerdiğim keten gomlekleri bu sezon icinde şiddetle oneriyorum. Ayrıca utuleme derdi de yok. Bununla birlikte şort giyinilmesi de goze hoş gelecektir.
Bunun dışında onceden parmak arası terlik giymezdim, ancak yazın vazgecilmezi olduğu da bir gercek. Yani arkadaşlar benim size onereceğim yaz kombinasyonu keten gomlek tabi t-shirt de olabilir, şort ve parmak arası terlik.
KAYNAK: http://www.erkekmagazin.com/yaza-hazirlik