Pitti Uomo erkek giyim fuarı

Merhaba sevgili erkekmagazin.com okuyucuları, bu aydan itibaren yazılarımla sizlerle beraber olacağım. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum size. Ben Mahmut AGAC. 24 yaşında genc bir tasarımcıyım.

Lise ve universite hayatımı Guzel sanatlar resim bolumu okuyarak gecirdim. Sonra ise İstituto di Moda Burgo?da erkek koleksiyonu uzerine mezun oldum ve Naba Universitesinde de” vitrin tasarım ve styling” programına katıldım. Bircok yerli ve yabancı markalara koleksiyon hazırlayıp danışmanlık verdim.

Şuan free olarak bazı markalara koleksiyon hazırladığım gibi kendi markamın oluşum sureci ile de ilgileniyorum.

Size 8-13 Ocak Pitti Uomo fuarından ve oradaki izlenimlerimden bahsetmek istiyorum.

Pitti Uomo erkek giyim fuarı
Pantolonlarda, fit gorunum, paca boyları oldukca kısa, ekose kumaş ve yunlu kumaş pantolonlar goze carpıyordu. Pantolonların altında mutlaka renkli coraplar, ekose pantolon altında ise cizgili coraplar yer alıyordu.

Ayakkabılarda, kolej tipi ayakkabılar ya da platform tabanlı botlar veya ayakkabılar yer alıyordu. Cesare Paciotti modeli ayakkabı tum elegant koleksiyonlarda kullanılmıştı.

Tek ceketlerde, astar olarak gomleklik pamuklu kumaşlar kullanılmış, bazı modellerde ise coğunlukla astar kullanılmamış. Kapitone gorunumlu mont tarzında ceketler goze carpmaktaydı.

Takım business ve elegant gruplarda ceket yakaları ya cok geniş ya da cok dardı.

Sivri yaka kruvaze takımlar oldukca fazlaydı. Kumaşlar genellikle kendinden cizgili yÂda belli belirsiz kucuk ekose kumaşlardı.

Kurk oldukca fazla kullanılmış. Ozellikle mont ve kaban icinde yakayla beraber astar olarak da kuzu kurku kullanılmış. Hatta ayakkabıların iclerinde tamamen kurk vardı.

KAYNAK: http://www.erkekmagazin.com/pitti-uo...ek-giyimfuari