www.sinavhazirlamaca.com Web Sitesini yapıyorum. Tek kişilik bir proje oldu şimdiye kadar.

Öğretmenler için tasarlanmış bir proje.

Sınav ve etkinliklerini kolaylıkla hazırlamalarını sağlıyor.

İstedikleri kriterlerdeki soruları listeleyip, beğenilen soruları sepete ekleyebiliyorlar. Eklenen sepetteki sorular son halini aldığında
sınav hazırlama işlemine geçiyorlar.

Sınav ile ilgili son ayarlar yapıldığında seçilen sorular microsoft word belgesi olarak hazırlanıyor. İstendiği takdirde 8 farklı grup oluşturulabiliyor.

Hazır sınavlar paylaşılabiliyor, istenen hazırolan sınavları kendine kopyalıyabiliyor, istediği soruları çıkartıp istediklerini ekleyeniliyorlar.

Sorular favori olarak işaretlenebiliyor, sorular için zorluk dereceleri mevcut, kişisel zorluk derecesi de verilebiliyor.

Soruları ünite, konu ve alt konu olarak gruplandırılıp, 3 adet kazanım tanımlanabiliyor.

Kişisel bir hobi olarak geliştirdiğim bir proje tek kişi yönetmek benim için zor oluyor, projeyi yönetebileceğim ortak arıyorum.

Aranan Kriterler.

İzmir ili içerisinde olmak (Karşıyaka çok daha iyi olur :) )
Yazılım şirketi olması çok iyi olur.

Test için üye olurken Lise Matematik bölümünü kullanılmalıdır, diğer bölümlere soru yüklemesi yapılmadı. Kullanıcı adı: test şifre:a kullanabilir.