2018'de yapılan Cumhurbaşkanlığı Secimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, secim gecesi yaşananlara ilişkin acıklamalarda bulundu.
İnce, "Bana secim gecesi atılan iftiraların, bana hem secim sonuclarını vermeyip hem sistemini cokerten, şu an hala partide yonetici. 2,5 senedir parti yara almasın diye susuyorum. Gece 2,5'a kadar beraberdir. Acıp neden kontrol etmiyorsun. 'İftira atmayın arkadaşımıza' niye demiyorsun? Demek ki talimat almışsın. Partiden 8 puan fazla aldım diye bunun intikamını alıyorlar benden. Secim gecesi başladılar yalanlarına, hala devam ediyorlar. Yalanın da, iftiranın da, kurgunun da merkezi CHP Genel merkezi" ifadelerini kullandı.
[h=3]"PARAYLA PARTİ KURDURMA" İDDİASINA YANIT[/h]Parayla parti kurdurma iddiası hakkında da konuşan Muharrem İnce, "Şimdi gelelim Saray'dan para alacak iddiasına. Biri Saray'dan para alıyor ve parti kuracak. Bir gun sonra grup başkanvekili acıklama yapıyor ve 'Kastedilen Muharrem İnce değil. Sana kastedilmeyen kim diye sormuyoruz ki. Kastedilen kim? Muharrem İnce değilse kim? Bana surekli yalan atıyorsunuz. Secim gecesi neredeydin? diye soranlar, bu soruyu sorduranlar da onlar. Aynı kurguyu yapanlar. " dedi.