"Mucize Doktor" dizisinin başrol oyuncusu Taner Olmez, bu yıl "Cizginin Dışındakiler" temasıyla duzenlenen, iş ve marka dunyasının yanı sıra unlu isimlerin bir araya geldiği "Brand Week Istanbul"a konuk oldu.
Yeni tip koronavirus tedbirleri kapsamında bu yıl online olarak gercekleştirilen etkinlik, "brandweekistanbul.com"dan canlı olarak katılımcılarla buluştu.
"Brand Week Istanbul"un "Inspiration Hall" bolumunde "Suyun Peşinde" başlıklı soyleşiye katılan Olmez, Reckitt Benckiser Ev ve Hijyen Pazarlama Direktoru Tarık Bayar'ın sorularını yanıtladı.

Olmez, gecen yıl Turkiye'nin, gelecekteki su fakirliğine dikkati cekmek adına Musa Eroğlu'nun "Yolun Sonu Gorunuyor" turkusunu yeniden yorumladığı, "Yarının Suyu" farkındalık projesinde yer almaktan dolayı cok mutlu olduğunu soyledi.
Sanat hayatında işinin bir adım yukarı cıkarak bir şeyler anlatmak olduğunu belirten Olmez, "Tiyatroda da, televizyonda da aynı şekilde bir şeyler anlatıyoruz. Madem ki bu kadar hitabet gucumuz sağlam, bize ve geleceğimize iyi gelecek projelerde de olmamız gerekiyor. Medyatik tarafımızı, insanların bizi izliyor olmasını, hayatımızın icinde olumlu yanlarda da kullanmamız lazım. Bu yuzden daha fazla sosyal sorumluluk projelerinde olmalıyız. Cunku birileri sizi seviyor, canı gonulden dinliyor ve onların rol modeli olabiliyorsunuz." dedi.
Olmez, EBA TV'de su tasarrufu ile ilgili hazırladığı videolardan yola cıkarak, "Cocuklara da bir şey anlatmalıyız. Onların beni sevdiğini hissediyorum, biliyorum ve bu gucu iyi şekilde kullanmak istiyorum. Cunku o cocuklar bizim geleceğimiz. 10 tanesinden 4'unun alt beynine bir şeyler yerleştirebilirsek ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.
İstanbul'un su problemini konu alan "25 Litre: Suyun Peşinde" adlı belgeselde rol alan genc oyuncu, "Projeler bana omurluk bir odev verdi aslında. Projeler bittikten, her şey iyi olduktan sonra da benim icin bir şey değişmeyecek. Yine aynı şekilde bu konulara dikkat edeceğim." diye konuştu.
Pandemi doneminde yeni tip koronavirus tedbirlerini ele alan Sağlık Bakanlığının hazırladığı kamu spotlarında da rol alan Taner Olmez, sozlerini şoyle surdurdu:
"Ben işimi samimiyetle yapıyorum. Tek sermayem bu aslında, samimiyet. Deli gibi calışıyorum. Hicbir boş anım olmuyor bir projeye başlarken. Mucize Doktor'a da ben yuzde 90 değil, yuzde yuzumu verdim. Cok duygu dolu anlar yaşadım, otizmli bireylerle buluştuğumda. 'Hava almaya cıkıyorum' deyip, ağladığım anlar oldu. Gercekten bu işe yureğimi koydum. Hakikaten insanlar tarafından da anlaşıldı ve kabul edildi. Bu kadar sevilen ve guven veren bir Ali Vefa karakterinin, pandemide insanlara kuralları anlatması doğru bir secimdi. Cunku ne dediği dinlenilen bir karakter."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Aişe Humeyra Bulovalı