Marmara Teknokent Yetkilileri tarafından Zonguldak Teknopark firmalarına eğitim verildi.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde gercekleşen Mentor-Menti Projesi kapsamında TUBİTAK Marmara Teknokent Zonguldak Teknopark'a mentor olarak atanmış ve iki teknopark arasında İş Birliği Protokolu imzalanmıştı.
Marmara Teknokent A.Ş. İdari ve Mali İşler Birim Yoneticisi Nuray Şirin, TTO Birim Yoneticisi Deniz Yayla, TTO Uzmanı Kubra Altay ve TTO Uzmanı Azra Afşin, Marmara Teknokent Mali Muşaviri Ersu Turedİ ve Erdem Bayrak tarafından Zonguldak Teknopark'a bir gun suren bir ziyaret gercekleştirildi.

Zonguldak Bulent Ecevit Universitesi'nde Marmara Teknokent Mali Muşaviri Ersu Turedi tarafından Zonguldak Teknopark firmalarına "Teknoparklarda Muhasebe Uygulamaları" başlıklı eğitim verildi. Eğitimde teknopark firmaları icin muhasebe mevzuatları, karşılaşılabilecek olası sorunlar ve cozum yolları hakkında bilgilendirme yapıldı. Eğitimin ardından Zonguldak Teknopark Yonetici Şirket calışanları ve teknopark firma yetkilileri tarafından yoneltilen idari, mali ve proje bazlı tum sorular Marmara Teknokent ekibi tarafından cevaplandı.
Marmara Teknokent yoneticilerine ziyaretleri ve eğitimleri icin teşekkur eden Zonguldak Teknopark Genel Muduru Dr. Oğr. Uyesi Ferdi Kesikoğlu konuya ilişkin olarak, Marmara Teknokent ile yapılan İş Birliği Protokolu kapsamında, Zonguldak Teknopark'ın faaliyetlerini daha surdurulebilir kılmak ve bolgede gercekleştirilecek Ar-Ge calışmalarında oncu kuruluş misyonunu edinmek adına eğitim ve projelerin devam edeceğini soyledi. - ZONGULDAK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı